Terug

De speciale vrienden en vriendinnen van Simpelfonie!

Onze eerste speciale vriend is onze vaste buschauffeur Peter Paul! Peter Paul bedankt dat jij ons op jouw eigen gezellige manier overal naar toe hebt gebracht! Wij vonden het weer geweldig! Hopelijk volgend jaar weer.
Foto


En de volgende speciale vrienden zijn onze bassisten!
Nieuw voor ons dit jaar waren Ton en Ed. We hebben ze beide op onze lijst van vaste invallers gezet. Gezellig en zr muzikaal. Ed en Ton bedankt voor jullie geweldige bijdrage aan onze carnaval!
En dan natuurlijk good old John! Goede wijn behoeft geen krans! John is multi-inzetbaar en een altijd vrolijke noot! Een rasmuzikant met een groot gevoel voor humor en show! Altijd welkom! John stik bedankt!
Foto Foto
Foto


En wat waren we blij toen onze Lorenzo te kennen gaf dat hij de hele carnaval ons slagwerk wilde versterken! In goed overleg met onze Jaap ging Lorenzo op de grote trom aan de slag! Super! En dat beviel van 2 kanten zo goed, dat hij volgend jaar weer van de partij wil zijn en zelfs mee gaat helpen om het carnavalsprogramma rond te krijgen. Lorenzo, een echte topper! Simpelfonist voor het leven! Grote vriend duizend maal dank!
Foto


En natuurlijk zijn we ook stik blij mee ons Sus en onze Piet! Bedankt weer voor een heel jaar repeteren en de gastvrijheid tijdens carnavalsmaandag en dinsdag! Simpelfonie voelt zich helemaal thuis in het Strooienhuis. En natuurlijk ook Carlo bedankt! Helaas hebben we geen foto van jou, maar iedereen kent jou toch wel!
Foto


Onze erelid willen we ook nog even vermelden hier, want dat is onze beste vriend! Wat waren we in ons sas met het feit dat de Sijloren hem op zaterdag in het zonnetje gezet hebben voor alles wat hij voor de Ettense carnaval betekend heeft! Heerlijk dat hij even ouderwets met ons meegespeeld heeft. Hij is het trommelen nog niet verleerd en ook zijn rubber gebit was weer optimaal in vorm! Jos en Rietje bedankt dat jullie er weer waren. Wij houden van jullie!
Foto Foto


Wat vonden jullie van de foto's op facebook? Dat zag er weer goed uit! Ons Karin heeft dat weer goed gedaan. Mooie foto's gemaakt en ons feestboekske goed bijgehouden. Ook Karin stik bedankt weer! En zij kan ook nog eens geluid krijgen uit onze instrumenten. En daar heeft ze niet eens een mondstuk voor nodig. Knap hoor!
Foto Foto
Foto Foto
Foto

Terug