Meisje1

De partners van de Simpelfonisten

Meisje2
Maar wie zijn dat nou, die partners van Simpelfonie?
De Simpelfonisten worden respectievelijk ondersteund, in willekeurige alfabetische volgorde, door:
Astrid van Bert

Berna van Kees

Corrie van Joop

Dana van Jaap

Hanny van John

Henriëtte van John

Hetty van Hans

Ineke van Jan

Inge van Rob

Jacqueline van Mels

Jolanda van Mario

Karin van Klaas

May van Berry

Mieke van Henk

Riet van Jos

Tini van Ger

Trees van Stan

Zaterdag 17 september waren wij, de cheerleaders van Simpelfonie, met onze mannekes meegegaan naar het Krabbefestival in Bergen Op Zoom. En natuurlijk ook om de verjaardag van onze hoofdcheerleader Ineke te vieren. En dat lukte goed onder het genot van een lekker glas witte wijn. En ons Ien vond het helemaal geweldig, want zij werd gekust door alle Simpelfonisten en alle leden van de winnaars van het festival, oftewel Sjubokz.
Klik op de foto's voor nog meer foto's.

Foto

Carnaval 2011, natuurlijk waren wij er ook gewoon weer bij.
Klik op de foto's voor meer!

Foto
Vrijdagavond 4 maart 2011.
Foto
Zaterdag 5 maart 2011.
Foto
Zondag 6 maart 2011.

Foto
Maandag 7 maart 2011.
Foto
Dinsdag 8 maart 2011 met als laatste foto onze jarige Trudy!

Het vrouwenweekend. Elles, Michelle, Trudy, Hetty, Bianca, Jaqueline, Berna, Marica en Riet hadden samen een weekendje in Renesse. Als speciale gast was Esther aanwezig. Overdag shoppen en naar het strand en 's avonds spelletjes en kletsen!
Het was weer voor herhaling vatbaar.

Foto

Carnaval 2010, wij waren weer vaak bij onze mannekes te zien.
Klik op de foto voor meer!

Foto

Zaterdagavond 6 februari waren we er weer bij op het Bal van Kliemaks in het Witte Paard! Onze Simpele Fonsen lieten zich muzikaal weer van de beste kant zien en wij steunden ze daarbij zoals alleen wij dat kunnen.
Klik op de foto voor meer!

Foto

Zaterdag 16 januari 2010 waren we met 4 vrouwen getuige van een optreden van onze prijswinnaars. Onze eigen spetters werden Zaterdagavondkampioen op het spetterfestival te Ulvenhout. Ze kregen een mooie prijs in de vorm van een Bredammertje. Een prijs waar wij vrouwen jaloers op zijn. Proficiat mannekes!
Klik op de foto voor meer!

Foto

Carnaval is al lang voorbij, maar wij waren wel elke dag bij onze Simpele Fonsen te vinden. We hadden het weer bijzonder gezellig. Klik maar eens op onderstaande foto en je ziet vanzelf wat wij bedoelen!

Foto
Carnaval 2009!

Op 7 en 8 februari waren wij ook weer te vinden in de nabijheid van onze mannekes. We krege wa te drienke en wa speulden ze wir goed. Applaus!

Foto
Feestavond bij "We Doen Mar Wa" in de Raatskelder te Roosendaal.
Foto
Zonnebloemmiddag in het Turfschip bij de Leurse Leut.

Simpelfonie wint krabbenfestival Bergen op Zoom!
En heel veel van de gèfste partners waren daar bij aanwezig.
Hetty, Ineke, de vrouw van Jan, de zus van Mels, de partner van Hans. de echtgenote van Jan, de vriendin van Hans, de vriendin van Jan, de schoonzus van Jacqueline, etc.!

Foto

Foto En bekijk nog wat foto's van al die meegereisde partners.

En hoe onze partners en kinderen carnaval 2008 zijn doorgekomen, kunt hieronder aanschouwen door op de foto's te klikken.
Foto    Carnaval 2008: De partners.
3 Foto    Carnaval 2008: De kinderen deel 1.
Foto    Carnaval 2008: De kinderen deel 2.

Ook de partners van de Simpelfonisten hebben inmiddels bewezen in zeer grote mate te beschikken over muzikale en theatrale talenten. Zij zijn door de jaren heen graag geziene meiden en vrouwen geworden op de jaarlijkse verkiezing van het carnavalslied van Etten-Leur, oftewel op de "Ziengaovut". De dames worden dan begeleid door hun Simpelfonisten zelf. Deze actieve vrouwen hebben, tezamen met hun mannekes, de afgelopen jaren opgetreden als de Stoeipoezen, de schorre krekels en de schijtlijsters en als de Simpele Huppeltrutten.


gif1 gif1 gif1

De muziek was altijd vrolijk en de kleding steeds anders. Bij elk nummer kregen weer andere talenten de gelegenheid om als leadzangeres naar voren te treden, waarbij de rest van de partners dan dienst deed als achtergrondkoor. Ook de choreografie en de kleding waren altijd tot in de puntjes verzorgd.

Tijdens carnaval zijn de vrouwen vrij om te gaan en staan waar ze maar willen. Op carnavalsmaandagochtend echter wordt er gezamenlijk ontbeten door de Simpelfonisten en hun gezinsleden. Het is reuze gezellig! Ook zijn er altijd één of meerdere, voor Simpelfonie, speciale gasten uitgenodigd om dit gezellige samenzijn bij te wonen.


gif1 gif1 gif1