Simpelfonieuws

Zon1 Zon2 Zon3

Programma Simpelfonie op korte en langere termijn:
19-01-2019: Toeterotatie, Oud Gastel.
02-02-2019: Festivalsalarm, Made.
09-02-2019: Opwarmaovut Stijloren, Etten.
16-02-2019: De Toeteleurs, Breda.
17-02-2019: Uit de sleurmiddag Leurse Leut, Leur.
22-02-2019: Blaoskabaol festival Turfblaozers, Leur.
23-02-2019: Tonpraotavond, Sprundel.
27-02-2019: Gehandicaptenbal hofkapel Stijloren, Etten.
01-03-2019 t/m 05-03-2019:Carnaval!
09-06-2019: Leurse Havenfeesten.
19-10-2019: 5e Bayerischen Langzauffest, Strooienhuis.


Foto
Tekst "Ak'r mar un foto van gemaokt" van Leo en Theo Laveloos 2018\2019!


Zondag 4-06-2017: Leurse Havenfeesten.
Het was weer een bijzonder gezellige dag! Een leuk festival georganiseerd door de Hutseklutsers. En we waren vijfdes van de vier deelnemers! We waren zéér tevreden met deze prestatie. Een mooi optreden bij het Turfschip en nog een bij café Roeloffs. En dat zijn we gaan vieren met een extra optreden bij het Havenhuis. Volgend jaar doen we gewoon weer mee! En het was nog gezellig tot in de late uurtjes! En een hartelijk welkom aan onze nieuwe trompettist Bert.


Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's.

Foto
Foto's gemaakt door Karin!


Vrijdag 7-04-2017: Jos van Os 65 jaar en gestopt met zijn klokkenzaak in de Molen.
Even een serenade bij Jos van Os. Jos werd 65 en stopt met zijn zaak in de Bisschopsmolen. Even een leuk feestje tussendoor. Gezellig en genoeg te drinken. Jos proficiat!


Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's.

Foto
Foto's gemaakt door 1 van de gasten!


Zaterdag 25-03-2017: Run - Bike - Walk - Zuip.
Ja, en dan zijn we weer toe aan het eerste optreden na carnaval!
Het "Run - Bike - Walk" evenement als sponsoring voor de Roparun. Samen met Stik Leutig, het Boskapelleke en Petit Harmonie mochten we de sporters muzikaal ondersteunen. Kees Maas wist de kapellen tot grote hoogten te laten stijgen met zijn enthousiaste lovende woorden. Kees, waarvoor dank! Na afloop was er nog een gezellig samenzijn bij het Witte Paard binnen, want buiten was het ijzig koud. De meeste Simpelfonisten waren echter al snel weg. Joop was de voorlaatste en Jac met alle bonnen de laatste. Gelukkig waren de mannen van het Petit Harmonieke niet te beroerd om samen met Jac de resterende bonnen nog even op te maken. Mannen, waarvoor dank!


Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's.

Foto
Foto's gemaakt door John en Jac!


Er hier zijn dan de laatste specials!


Foto
Oei!


Foto
Met Veul Gère op de foto!


Foto
Een beetje apart!


Foto
Shockdoc! Een beetje eng!


Foto
Lacheueueue!


Dinsdag 28-02-2017: 55+ bal Nobelaer, John Visser, Strooienhuis, Publieke werken Breda, de Natte Sluis.
Nadat we bij het Witte Paard, zoals gewoonlijk, verzameld hadden en kompleet waren, vertrokken we naar de Nobelaer. Aldaar was het 55+ bal oftewel allemaal leeftijdgenootjes van onze Simpelfonisten. Altijd gezellig en dankbaar om te doen! Kees, Joop en Noud het was weer als vanouds! Volgend jaar weer? De busjes stonden al klaar en Jaap en Henk brachten ons naar John Visser. John kon er vanwege zijn herniaproblemen dit jaar weer niet bij zijn. En omdat John een zéér gewaardeerd lid is, zijn we met zijn allen hem even een serenade komen brengen, een hart onder zijn riem gestoken, hebben we allemaal Henriëtte gekust en al zijn bier opgezopen. Maar we misten hem weer wel deze carnaval! John op naar betere tijden.
Snel de busjes weer in en op naar het Strooienhuis alwaar de fans ons al ongeduldig op stonden te wachten. Ook daar was het weer, zoals elk jaar, volop feest. Sus en Piet werden natuurlijk weer even in het zonnetje gezet door Mels en daarna vlogen de Sanseverias weer door de zaal en werd er gescheten zonder schijtpapier.
Eten deden we daarna traditioneel bij de chinees op de Kerwerve. Altijd prima!
Met een volle maag werden we vervolgens naar Breda gereden en wel naar Publieke Werken. Een kort maar hevig optreden mochten we verzorgen. Helaas zijn hier geen foto's van.
Hup, de busjes weer in voor de laatste bustocht van deze carnaval! Het traditionele laatste carnavalsoptreden bij de Natte Sluis in het Witte Paard. Nog 1 keer werd er volle bak geknald en nog 1 keer weerklonk het Schijten zonder schijtpapier waarbij iedereen uit volle borst mee zong. Het zat er weer op. Nog wat afzakkertjes en carnaval 2017 was voorbij! Maar gelukkig hebben we de foto's nog.


Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's.

Foto
Foto's gemaakt door Jac, Natte Sluis!
Foto
Foto's gemaakt door Karin, Klaas, het Strooienhuis!
Foto
Foto's gemaakt door Karin en Klaas, bij John en Henriëtte!
Foto
Foto's gemaakt door Karin en Klaas, 55+ bal!


Maandag 27-02-2017: het ontbijt, de Schaapskooi, Made, de Koe en het Rode Hert.
's Morgens om half 11 kwam iedereen binnen bij de Hoge Hoet voor een heerlijk ontbijt. Met zo'n goede bodem kun je er de hele dag tegenaan!
Vervolgens togen we af naar de Schaapskooi waar we de aanwezige oudjes voorzagen van een leuk stuk muziek en amusement. Met name prins Adje, oftewel lange John en Mels waren weer goed op dreef en zorgden voor menig lachsalvo. Ook de directeur werd in het zonnetje gezet! Dit is elk jaar weer een erg leuk bezoek!
Hup, de busjes in en naar Made. Daar mochten we in de Korenbeurs en het er tegenover liggende café 2 optredens verzorgen. Het was weer een heerlijke middag bij onze vrienden van de Blaoskaffers. Lekker gespeeld, volle bak publiek en gezellig.
De busjes reden ons weer naar de Hoge Hoet. Daar werd ons een heerlijke maaltijd voor gezet, waar we de avond weer mee door konden.
Henk en Jaap brachten ons na het eten naar ut Aogje. We begonnen met een optreden in de Koe. Daarna van het podium af, naar buiten lopend naar het Rode Hert. Even wachten en het volgende podium op. Een erg leuk publiek verzocht om meerdere toegiften die wij natuurlijk gaven. Héél leuk! En weer lopend terug naar de Koe voor nog 2 optredens. Het was een zware avond, maar stik gezellig! De avond kon niet meer stuk. Voldaan keerden we terug naar Etten-Leur.
De die hards gingen nog even mee met Jac voor een frikandellenparty. De inmiddels qua datum allang verstreken frikandellen gingen er goed in. Het was bere gezellig en niemand is er ziek van geworden. En dat onder het muzikaal geweld van oude Etten-Leurse carnavalsliedjes, waaronder de toppers van de Gaollipaope.


Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's.

Foto
Foto's gemaakt door Karin, Klaas en Mieke, de Koe en het Rode Hert!
Foto
Foto's gemaakt door Karin, Klaas en Mieke, Made!
Foto
Foto's gemaakt door Karin, Klaas en Mieke, de Schaapskooi!
Foto
Foto's gemaakt door Karin en Klaas, het ontbijt!
Foto
Foto's gemaakt door Jac, het ontbijt!


Zondag 26-02-2017: Turfvaart, Stampersgat, Strooienhuis, Parkzicht Breda.
We begonnen deze zondag bij de Turfvaart. Het was er rustig, maar voor ons wel gezellig! Altijd een welkom gevoel bij Ton en Jolanda!
Daarna de busjes in die ons naar Stampersgat brachten. 2 ontzettend leuke optredens, mede door onze spreekstalmeester Mels die weer super in vorm was. De mauwavond zou hij hier glansrijk gewonnen hebben. Hij wilde alvast een beker van de prijsuitreiking mee naar huis nemen, omdat we 's avonds niet meer aanwezig zouden zijn. De bekers waren echter voor de optocht. En hij sprak de prins voortdurend aan als Prins Dinges van Meedingesdorp. Volop kommentaar kreeg hij dat ze hier in Oud Gastel een geweldig publiek waren. Verder jureerde hij de voorbij komende wagens alsof het de optocht zelf betrof.
We speelden lekker en het publiek waardeerde de muziek en de humor ten volste. Een geweldige middag dus!
De busjes weer in en eten bij het Strooienhuis. Het buffet dat we daar mochten nuttigen was overheerlijk! Piet en Sus, het was top!
Na het eten brachten we een bezoek aan het Koetshuis. Voor diverse Simpelfonisten was dat jeugdsentiment!
Daarna togen we naar Breda, naar Parkzicht. 1 kort setje en de avond was weer voorbij.


Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's.

Foto
Foto's gemaakt door Karin, Klaas en Mieke, Parkzicht!
Foto
Foto's gemaakt door Karin, Klaas en Mieke, het Koetshuis!
Foto
Foto's gemaakt Jac, eten Strooienhuis!
Foto
Foto's gemaakt door Karin, Klaas en Mieke in Stampersgat!
Foto
Foto's gemaakt door Karin, Klaas en Mieke bij de Turfvaart!


Zaterdag 25-02-2017: Winkelcentrum, kinderbal Witte Paard, Marktzicht bierpomp openen, Witte Paard en Spuipuiten.
Lekker even in het Winkelcentrum spelen bij Donker en Blond en bij Plein60. Onderweg naar het Witte Paard nog even een ode aan onze Jos en Rietje gebracht. Daarna de kinderen muzikaal verblijden bij het Witte Paard. Tot slot nog even een setje spelen bij het openen van de bierpomp in residentie Marktzicht. En eten gingen we bij de Sprankeling.
's Avonds begonnen we als voorprogramma van de Kinkels in het Witte Paard. Marcel deed gezellig even met ons mee! De busjes, met onze fantastische chauffeurs Henk en Jaap, brachten ons naar het Spuipuitenfestival in Oudenbosch. Gezellige sfeer en een leuk optreden. Jac leende zijn sax nog even uit aan 1 van de saxofonisten van Heavy Hoempa en kwam er achter dat er meer noten of tonen op zaten dan hij wist. De rest zei toen: "zie je wel dat het niet aan de sax ligt!".
Op de bekkens waren we blij dat Lorenzo er weer eens bij was. Super!

Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's.

Foto
Foto's gemaakt door Karin, zaterdagavond!
Foto
Foto's gemaakt door Jac, Heavy Hoempa!
Foto
Foto's gemaakt door Juan en Jac, zaterdagmiddag!


Vrijdagavond 24-02-2017: Hutseklutsers 33 jaar, café Roeloffs.
Een bijzonder gezellig geslaagd feest! 33 jaar Hutseklutsers met leuke kapellen en geweldige artiesten! Bedankt Hutseklutsers dat wij daar bij mochten zijn! En op de bas, de hele carnaval, onze Eduard!

Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's.

Foto
Foto's gemaakt door Karin, Klaas en Mieke!
Foto
Foto's gemaakt door Jac!


Woensdagavond 22-02-2017: Gehandicaptenbal bij de Linden.
Als hofkapel der Stijloren mochten we in de Linden op het podium 2 setjes muziek maken om de aanwezige gehandicapten te vermaken. Ook Muzirabel verzorgde 2 leuke optredens waar het publiek blij mee was. Leuk om ze weer eens te horen! Ook het Stijlorengevolg zetten hun beste beentjes voor en gaven de gehandicapten volop plezier. Het was weer een geslaagde avond!

Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's.

Foto
Foto's gemaakt door hoffotografe Karin!


Vrijdagavond 17-02-2017: Blaoskabaolfestival van de Turfblaozers bij café Roeloffs.
Ja, met zo'n avond krijgen we echt wel zin in carnaval. De avond was weer goed georganiseerd door onze vrienden en vriendinnen van de Turfblaozers. Het was een gezellige avond met leuke kapellen! En dan ook ons Femke nog jarig ook! Hiep, hiep, hiep hoeraaaa! Laat carnaval maar komen!

Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's.

Foto
Foto's gemaakt door hoffotografe Karin!


Zaterdagavond 11-02-2017: Bij de Toeteleurs in het Roode Hert in 't Aogje.
We mochten lekker spelen om primetime oftewel rond 23.00 uur. Volle bak, gezellig publiek, goed georganiseerd! Zeker weer voor herhaling vatbaar. We hebben een lekker setje gespeeld. Van te voren Jaap nog even heeeeel goed ingepakt, want vorig jaar brak hij hier zijn knieschijf! En op de bas waren we bijzonder blij met onze Edward! En joepie! Hij gaat ook de hele carnaval met ons mee!

Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's.

Foto
Foto's gemaakt door Mario en Jolanda!


Zondagmiddag 05-02-2017: Bij de Raotsels in de Raatskelder te Roosendaal.
Zondag aan het eind van de middag mochten we eindelijk het podium op om een lekker setje te spelen. Langzaam maar zeker gaat het steeds meer kriebelen! Carnaval komt nu echt dichtbij!

Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's.

Foto
Foto's gemaakt door Klaas!


Zaterdagavond 29-01-2017: Kapellenfestival bij de Staesi te Essen.
In het parochiehuis was het een bijna volledig Nederlandse aangelegenheid. Een hele gezellige avond met goede kapellen, een goed glas bier en veel plezier. Iedereen genoot met volle teugen. En ook onze nieuwe nummers "jij krijgt die kist niet van mijn dikke gezicht" en "Hoe melk ik een koe?" gingen goed! Dus die gaan we wel vaker ten gehore brengen! En natuurlijk onze welgemeende dank aan Ed op de bas!

Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's.

Foto
Foto's gemaakt door onze hoffotografe Karin!


Zaterdagavond 07-01-2017: Bakkus Vol bij Stik Leutig in de Kwast te Sint Willebrord.
Traditionele opening van het nieuwe jaar met oliebollen, snacks een frietje en wat te eten mee naar huis. Oftewel Bakkus Vol. Je komt er niets te kort bij Stik Leutig. Het is altijd leuk om het nieuwe jaar gelijk met een hoogtepunt te beginnen, want dit is altijd een super gezellige avond. Leuke kapellen, goede muziek, erg goed georganiseerd door een sympathieke kapel! Wat hadden we het weer naar onze zin! Stik Leutig bedankt en zet ons alvast maar weer op de lijst voor volgend jaar!

Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's.

Foto
Foto's gemaakt door onze hoffotografe Karin!


En dan nog wat specials over ons geweldig langzauffest!


Foto
Foto's van ietwat vreemd gedrag!
Foto
Foto's van de organisatie!
Foto
Foto's van nog wat speciale zaken!


Zaterdagavond 5-11-2015: Langzauffest Simpelfonie en het Boskapelleke.
Ja, ook het laatste oktoberfest zit er weer op. Maar gelukkig hebben we de foto´s nog. Simpelfonie en het Boskapelleke hadden er weer een geweldige avond van gemaakt. Maar natuurlijk kon dat niet zonder de aanwezige kapellen. Kijk zeker even naar hun foto´s hieronder. De foto´s zijn gemaakt door onze hoffotografen Karin, Klaas en Gerard.

Foto
Foto's van Allaremfase Ellef!
Foto
Foto's van het Boskapelleke!
Foto
Foto's van de Hutseklutsers!

Foto
Foto's van Dusz!
Foto
Foto's van de Eigeweskus!
Foto
Foto's van Stik Leutig!

Foto
Foto's van de Toeteleurs!
Foto
Foto's van de Turfblaozers!
Foto
Foto's van de Vogelmuzikanten!

Foto
Foto's van Simpelfonie!
Foto
Foto's van Simpelfonie en het Boskapelleke samen!
Foto
Foto's van het publiek!


Zondagmiddag 31-10-2016: Marathon Etten-Leur.
Zondagmiddag 30 oktober 2016 mochten we de lopers die deelnamen aan diverse afstanden op de Marathondag van Etten-Leur van een lekker deuntje muziek voorzien. Dit was weer erg leuk en dankbaar om te doen. Onder een heerlijk "lente"-zonnetje liepen de deelnemers hun kilometers en speelden wij onze noten. Er werden diverse persoonlijke records gelopen, maar niet door ons. We zijn geen hardlopers meer. Een enkeling kan nog doorgaan voor een stevige wandelaar, maar hard lopen is te veel van het goede. Hoewel wij natuurlijk, net als de renners, wel onze vochthuishouding op niveau hielden.

Het was weer een leuke ochtend\middag. Wat ons betreft zijn we volgend jaar weer van de partij.

Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's.

Foto
Foto's gemaakt door onze hoffotografe Karin!


Zaterdagavond 01-10-2016: Poppel België.
En deze keer trokken we op 1 oktober 2016 de landsgrenzen over naar België. In Poppel had de Grenskapel een festival en wij mochten daar ook 2 optredens verzorgen. Eentje in de zaal en eentje in het café. Er waren goede kapellen en het was er erg gezellig. We gaven 2 leuke optredens weg en een aantal van ons sloten de avond af in de Klomp! Voor een enkele keer was het bezoek aan de Klomp een primeur!

Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's.

Foto
Foto's gemaakt door onze hoffotografe Karin!


Zondagmiddag 11-09-2016: Simpelfonie familiedag.
Met heerlijk weer begaf de grote meerderheid van Simpelfonie en aanhang zich met de trein naar Breda. We begonnen met een heerlijk terrasje te pakken op de Havermarkt. Daarna stapten we de boot in voor een tochtje door de Bredase grachten. Met een fijne gids was het heerlijk toeven op het water. En ook nog voorzien van een klein hapje en een drankje. Na een uurtje op het water was het weer tijd voor een terrasje. Heerlijk! En daarna lekker afsluiten met een BBQtje bij de Lamme Goedzak! Inmiddels waren ook Femke, Laura en Denise aangesloten om de feestvreugde te verhogen. Tot slot weer lekker met zijn allen terug met de trein naar ons eigen Etten-Leur. Een geweldige dag weer!

Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's.

Foto
Foto's gemaakt door onze hoffotografe Karin!


Vrijdagavond 01-07-2016: Kermis Etten-Leur.
Vrijdagavond 1 juli mochten we weer de kermis opleuken. Lekker tusssen de atrakties door en soms er in. Zoals een rondje in de draaimolen. Het was weer erg leuk om te doen. Wat ons betreft volgend jaar weer!

Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's.

Foto
Foto's gemaakt door onze hoffotografe Karin!


Zondagmiddag 26-06-2016: Notekrakersfestival Zevenbergen.
Zondagmiddag 26 juni 2016 waren we wederom in Zevenbergen aanwezig om enkele leuke optredens te verzorgen op diverse podia. Het was weer een heerlijke dag.

Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's.

Foto
Foto's gemaakt door onze hoffotografe Karin!


Zondagmiddag 12-06-2016: Aardbeienfeesten Zundert.
Zondagmiddag 12 juni togen we met z'n allen naar het pitoreske Zundert voor diverse optredens op de Aardbeienfeesten. We begonnen met een beetje motregen, maar al snel was het gewoon lekker weer. Een leuk publiek, lekker gespeeld, leuke andere bands en aardbeien! We hadden weer een erg gezellig middagje! Om 16.30 uur kochten Stef en Jac nog wat aardbeien en toen begon het te stortregenen, maar dat was niet erg want dat was wel goed voor de aardbeienplantjes!

Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's.

Foto
Foto's gemaakt door onze hoffotografe Karin!


Zondagmiddag 29-05-2016: Lentefestival Roosendaal.
Op deze zondagmiddag heeft zeulband Van Gin Kaante een bijzonder leuk en groots festival georganiseerd. Jammer van het weer, maar ondanks dat hebben we toch lekker gespeeld en heel veel plezier gehad. Toppunt was de gratis sushi en de schrobelaar bij de Lounge. En ook kregen we allemaal een leuke kortingsbon om er nog eens lekker te kunnen gaan eten! Top! Ook dit festival zetten we op onze kaart voor volgend jaar!

Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's.

Foto
Foto's gemaakt door onze hoffotografe Karin!


Donderdagavond 26-05-2016: Avondvierdaagse Etten-Leur.
Lekker weer, geweldig publiek! Het was weer een genot om de lopers te mogen verwelkomen! Lekker gespeeld en ook nog wat genoten op het terras!

Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's.

Foto
Foto's gemaakt door onze hoffotografe Karin!


Zondagmiddag 15-05-2016: De altijd gezellige havenfeesten op de Leur.
We mochten 3 leuke optredens verzorgen op 3 locaties, de Slikbrug, Roeloffs en het Turfschip. Het was koud, maar wel leutig! Het was weer goed verzorgd! Wat ons betreft volgend jaar weer! Als we tenminste weer mogen komen, want wat Adrie hieronder aan het doen is weten we niet.

Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's.

Foto
Foto's gemaakt door onze hoffotografe Karin en de laatste is van Jac!


En hier is alweer de laatste special met daarin alles over de laatste roddel!
Klik op onderstaande foto's voor de specials.


Foto
Eddut al gewoord?


Foto
Een beetje eng!


Foto
Shocking! Kijken op eigen risico!


Foto
Apart, echt een beetje apart!


Foto
Vreemde vogels!


Foto
Dat wordt lachen!!!!!


Foto
Onze fan!


Foto
Speciale personen voor Simpelfonie!


Foto
Leuke duo's, trio's en groepjes!


Dinsdag 09-02-2016: 50+ bal, Strooienhuis, Publieke Werken en de Natte Sluis.
De carnavalsdinsdag openden we bij het 50+ bal van de Stijloren in de Nobelaer. Altijd een dankbaar en gezellig publiek. Blijft leuk om daar te spelen.
En daar stond de bus al weer klaar om ons naar ons thuisadres het Strooienhuis te brengen alwaar de fans al weer in grote getalen samengedromd waren. Of zoiets. Natuurlijk gingen de Sanseveria's weer traditioneel door het Strooienhuis, terwijl Hans over dit prachtige plantje zijn zoet gevooisde klanken uitspreidde. Bruin werd vanwege zijn verjaardag in het zonnetje gezet en Kees mocht even meespelen op de grote trom. En dat ging natuurlijk vanzelf. We hadden niet anders verwacht van zo'n ervaren tromslager. Ook Dymph en Piet werden door Mels nog even in het zonnetje gezet en Mels Zelluf werd door de Golden Girls uit de zon gehouden.

Het eten mochten we, zoals elk jaar, weer genieten bij Pom Lai op de Kerkwerve. Altijd weer een hoogtepunt van carnaval! Carnavalsdinsdag kan niet zonder!
Na het eten busten we naar Breda voor een optreden in Publieke Werken bij het kapellenfestival van de Looze Lavers. Toen we begonnen was het rustig, maar tijdens ons optreden liep het in korte tijd helemaal vol. Wat een geweldige sfeer! Zeker voor herhaling vatbaar. Ja, de bus die verwachtte ons alweer om ons naar de traditionele afsluiting te brengen. Een kort en altijd hevig optreden bij de Natte Sluis in het Witte Paard. Nog 1 keer de topnummers spelen van deze carnaval en zoals elk jaar natuurlijk ook Schijten zonder schijtpapier. Nog een lekker pilsje samen drinken en helaas zat deze carnaval er weer op!
Natuurlijk bedanken we nog even Toine, Dick en Ed omdat zij ons geweldig uit de brand geholpen hebben! Karin natuurlijk ook bedankt, want waar zou de webmaster zijn zonder jouw foto's! En natuurlijk ook bedankt voor jouw bijdrage op de bekkens!

Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's.

Foto
Foto's gemaakt door hoffotografe Karin!
Foto
Foto's gemaakt door fotograaf Jac!


Maandag 08-02-2016: Bij de Blaoskaffers te Made en de bustour.
Na het ontbijt begonnen we bij de Schaapskooi. Dit is een ontmoetingscentrum voor de ouderen en dat waren deze keer allemaal dames. We hadden daar 2 heerlijke optredens met lekker veel flauwe kul en een geweldig publiek. Wat ons betreft volgend jaar weer!

Hierna zochten we de bus op, waar het Zooyque uit Oudenbosch al in zat. De bus moest ons echter ook opzoeken, zodat we iets te laat in Made in de Korenbeurs aankwamen. Uit de bus regelrecht het podium op en spelen maar. Wat was dat weer een leuke middag. 2 optredens in een grote zaal met 2 podia en om en om spelen met een andere kapel. En tussen de 2 optredens door nog een optreden in het café. Het verliep niet allemaal vlekkeloos omdat onze Mels er helaas niet bij kon zijn, maar we hebben toch genoten van deze middag!

Het eten werd deze keer verzorgd door het Strooienhuis. Een heerlijk buffet met keuze uit 2 soorten buffet. Zéér goed verzorgd, gewoon erg lekker! Dymph en Piet vette komplimenten! Ook diverse personen van het Zooyque aten mee. Leutig toch?

En 's avonds hadden we de, sinds vorig jaar traditionele, bustour. En we waren erg blij dat onze Dick weer eens bij ons aansloot op grote trom. Super. Samen met het Zooyque begonnen we in Rijsbergen bij Die Twee. We kwamen binnen tijdens een hard en zéér luid pompende disco. Maar toen wij begonnen, waren gelukkig alle jongeren al weg, zodat het voor de DJ niet leuk meer was om hard te draaien.
Hierna gingen we met de bus weer terug naar het Strooienhuis alwaar we afwisselend met het Zooyque om beurten 1 nummer speelden en soms een enkele muzikant uitwisselden.
En daar stond de bus al weer ronkend te wachten om ons naar het volgende adres te brengen. En dat was het Kadehuis in Roosendaal. Hier sloegen we aan het jammen. Gezellig met zijn allen dezelfde nummers spelen. Geweldig, wat een apotheose! Een avond kan niet beter afgesloten worden. Nog lekker wat dollen in de bus en ook de maandag was weer voorbij!

Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's.

Foto
Foto's van 's middags gemaakt door hoffotografe Karin!
Foto
Foto's van het buffet gemaakt door fotograaf Jac!
Foto
Foto's van 's avonds gemaakt door fotografen Hetty, Bianca en Jac!


Maandag 08-02-2016: Het familieontbijt.
De carnavalsmaandagochtend was weer traditioneel gereserveerd voor het familie-ontbijt. Dat werd deze keer gehouden bij de Hoge Hoet. En daar was niets mis mee! Een goed verzorgd ontbijt. En dat was een prima ondergrond voor de rest van de dag. En die ondergrond had met name onze Klaas hard nodig. Het was namelijk zijn verjaardag en werd door Prins Adje den Eerste en voorzitter Jac nadrukkelijk in het zonnetje gezet! En dat zou diverse malen door Prins Adje in de loop van de rest van de dag herhaald worden. Ook was het leuk dat onze nestor en erelid Jos en zijn Rietje aanwezig waren. Het was ook fijn om onze John V., die in de lappenmand zit, weer eens even te zien. Tevens kregen onze niet-carnavalsleden Joop en Ger nog een onderscheiding van Prins Adje. Als speciale gasten waren ook Peter, Esther en Shazhou uitgenodigd en aanwezig. Stik gezellig toch?

Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's.

Foto
Foto's gemaakt door fotograaf Jac!
Foto
Foto's gemaakt door hoffotografe Karin!


Zondag 07-02-2016: Optocht, kinderbal Turfvaart, Kloostertaveerne en Parkzicht.
Op carnavalszondag begonnen we de dag bij het Witte Paard. Optocht kijken, een stukje meelopen, daarna buiten spelen bij Juup Stapel. Daarna probeerden we bij de Zaak te spelen, maar dat mocht niet, wat bij ons in zeer slechte aarde viel. Een slechte zaak dus! Daarna nog een lekker setje bij de, voor kapellen, beste horecagelegenheid in Etten, oftewel het Witte Paard! Daar weten ze wat carnaval echt inhoudt!
Vervolgens werd er gegeten bij de Hooge Hoet.
Na het eten vertrokken we met Peter Paul en zijn bus naar Breda. We begonnen bij de Kloostertaveerne. Het was er nog niet druk, maar toch hebben we daar even lekker gespeeld. Weer de bus in en naar Parkzicht om te spelen op het festival van de Biermagneten. Daar was een geweldige gezellige sfeer. Heerlijk setje gespeeld, nog lekker genoten van de andere kapellen en daarna weer de bus in naar huis.
Kortom, een leuke zondag!

Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's.

Foto
Foto's van 's middags gemaakt door hoffotografe Karin!
Foto
Foto's van 's avonds gemaakt door hoffotografe Karin!


Zaterdag 06-02-2016: De Zalige Zaterdag van Simpelfonie.
En daar was hij dan weer! De Zalige Zaterdag! Deze heerlijke dag werd weer bij het Witte Paard gehouden. We begonnen 's middags met het kinderbal. De kinderen vermaakten zich allemaal weer prima! En wij ook! Ook Prins Dionisius kwam nog even langs.
Om 16.00 uur gingen we nog even langs bij Martkzicht om bij het openen van de bierpompen de Stijloren te ondersteunen. Daarna nog een lekkers setje spelen bij Juup Stapel en de middag was al weer om. Hete eten bij de Goesting was als vanouds weer prima!
En toen begon de Zalige Zaterdagavond. Het Witte Paard stond bol van de gezelligheid! Quitnix, Dreddezewir en wijzelf verzorgden elk een paar lekkere setjes muziek. Prins Dionisius kwam langs met hofkapel de Hutseklutsers die de stemming ook nog eens verhoogden. Maar de topper van de avond waren toch wel Trekdrop en de Zuurtjes. En natuurlijk brachten zij ook Bloemekesfjist, oftewel het winnende nummer van de Ziengaovut. Het was weer een geweldig feest! En onze Stan was verkozen tot Simpelfonist van het jaar! En dat was dik verdiend! En ook nog dank aan Toine de Roy voor zijn bijdrage op de bekkens.

Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's.

Foto
Foto's gemaakt door onze fotografen Juan en Jac!
Foto
Foto's gemaakt door onze hoffotografe Karin!
Foto
Foto's gemaakt door onze hoffotografe Karin!


Vrijdagavond 05-02-2016: Hofkapel Stijloren op het Sleutelkesbal.
Carnaval is begonnen. We waren hofkapel der Stijloren deze avond. We begonnnen als muzikale begeleiding bij de lampionnenoptocht. Daarna waren we hofkapel op het Sleutelkesbal. Burgemeester Heleen van Rijnbach – de Groot droeg de Sleutel van het Stijlorenrijk over aan Dionisius en nog een aan Prinses Anne. Daarna werd er een concert verzorgd door muziekgezelschap Constantia. Na dit concert mochten we samen met Dreddezewir, Kliemaks, Sjubokz en de Dsjokkies het aanwezige muziek van carnavaleske deuntjes voorzien. Het was een leuke geslaagde avond. Een goed begin!

Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's.

Foto
Foto's gemaakt door onze hoffotografe Karin!


Woensdagavond 03-02-2016: Hofkapel Stijloren op het Gehandicaptenbal.
En weer waren we Hofkapel. En wel op het Gehandicaptenbal in wijkgebouw de Linde. Altijd geweldig en dankbaar om te doen. En carnaval komt er weer een stapje mee dichterbij!

Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's.

Foto
Foto's gemaakt door onze hoffotografe Karin!


Zaterdagmiddag 30-01-2016: Hofkapel Stijloren: rondje door het Winkelcentrum en bij het Bierproeven bij café Roeloffs.
En eindelijk waren we weer eens Hofkapel der Stijloren bij het Bierproeven. Eerst liepen we echter een rondje door het Winkelcentrum om het Mami te promoten. Daarna met de bus naar het Bierproeven, dat deze keer werd gehouden bij café Roeloffs op de Leur. Een bijzonder gezellig middag onder vrienden en vriendinnen om alvast lekker op te warmen richting carnaval!
Wat ons betreft kan carnaval beginnen! Wij zijn er klaar voor!

Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's.

Foto
Foto's gemaakt door Jac!
Foto
Foto's gemaakt door een assistent van Karin!
Foto
Foto's gemaakt door Jac!
Foto
Foto's gemaakt door onze hoffotografe Karin en haar Klaas!


Vrijdagavond 29-01-2016: Festival Turfblaozers.
Zoals elk jaar weer een gezellig festival bij Café Roeloffs en goed georganiseerd door Hofkapel de Turfbloazers. En als vervanger hebben we tot en met carnaval Ed, de broer van Henk! Ed, hartstikke bedankt man!

Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's.

Foto
Foto's gemaakt door onze hoffotografe Karin en haar Klaas en Jac!


Zondagmiddag 24-01-2016: Uit de (S)leurmiddag van onze vrienden van de Leurse Leut.
Het was weer geweldig om weer in het Turfschip deze middag het aanwezige publiek te vermaken. Dat is altijd een feest. De Leurse Leut weet hoe ze zo'n middag moet organiseren! Wat ons betreft zijn we volgend jaar weer aanwezig. En natuurlijk dank aan onze Lorenzo als vervanger van onze Jaap op grote trom!

Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's.

Foto
Foto's gemaakt door onze hoffotografe Karin!


Zaterdagavond 23-01-2016: Kapellenfestival van de Toeteleurs in het Rode Hert te Breda.
Weer een heerlijk avondje Simpelfonie! Het kapellenfestival van de Toeteleurs in het Rode Hert te Breda was, evenals vorig jaar, weer een gezellig muzikaal samenzijn met verschillende kapellen. Een goed stuk muziek, een lekker glas bier en een hapje er bij! En met Rob en John als Bob konden we met een clubje Simpelfonisten zo ongeveer weer het licht uit doen!

Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's.

Foto
Foto's gemaakt door Henk en Jac!


Zondagmiddag 10-01-2016: TV opnames voor BaronieTV met Trekdrop en de Zuurkes.
Zondagmiddag mochten we met Trekdrop en de Zuurkes het winnende nummer van de Ziengaovut op clip zetten in de Vlieren te Breda. De clip was voor BaronieTV en begon natuurlijk met een klein diepteinterview van de enige echte Ad Romijn. Het was weer bijzonder leuk om het nummer Bloemekesfjist te spelen en de dames te begeleiden. En met speciale dank aan de Tit voor de geschonken bloemen! Goed geregeld John, die maakten het echt af!

Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's.

Foto
Foto's gemaakt door onze hoffotografe Karin!


Zaterdagavond 09-01-2016: "55 jaar De Sanegeit" festival te Huijbergen.
Het begon rustig, maar werd steeds gezelliger. En het slot was fantastisch! We hadden een heel leuk optreden met een geweldig publiek, dat lekker meedeed. Na de optredens werd er door diverse van de nog aanwezige muzikanten gezamenlijk afgesloten. Soms een beetje chaotisch, maar het was super leuk. Daarna nog gezellig samen in het café een afzakkertje nemen. En tegen drie uur 's nachts togen Stan, Stef, Jac en John huiswaarts.
Sanegeit en Geitebreiers bedankt!

Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's.

Foto
Foto's gemaakt door onze hoffotografe Karin!
Foto
En weer wat foto's van wat later op de avond wederom gemaakt door Jac!


Zaterdagavond 02-01-2016: Bakkus Vol, Stik Leutig bij de Kwast.
Stik Leutig had het weer fantastisch voor elkaar! Leuke bands met goede muziek. Een geweldige sfeer. Een goed glas drinken en met een volle maag naar huis.
Ja, "Bakkus Vol" is 1 van onze favoriete festivals, verzorgd door een zéér goed bevriende kapel! Dames en heren van Stik Leutig super bedankt voor deze weer goed verzorgde fantastische avond! Volgend jaar komen we weer!

Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's.

Foto
Foto's gemaakt door onze hoffotografe Karin!
Foto
Foto's van wat later op de avond gemaakt door Jac!

En nog meer foto's op facebook van Stik Leutig zelf! Klik maar op het handje!Stik Leutig


Vrijdagavond 20-11-2015: Oktoberfest Simpelfonie en het Boskapelleke.
Het was een geweldig geslaagde avond. Simpelfonie en het Boskapelleke trapten gezamenlijk de avond af en sloten hem ook gezamenlijk af. Daartussen door waren er heerlijke optredens van D'Aops, het Tofkapelleke, de Hutseklutsers, Stik Leutig, Exclusief en het Zooyque. Ook ontbraken de spelelementen, de hapjes, de drank, de muziek van disco Pietje en de beierse sfeer niet. Kortom weer een geslaagde avond. En dat mede namens onze sponsors! Waarvoor onze dank!
Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's. Deze zijn gemaakt door Jac.

Foto
De kapellen!
Foto
Het publiek!

Klik op onderstaande foto's voor foto's van Gerard, oftewel de hoffotograaf van deze avond!

Foto
Foto's van het Boskapelleke!
Foto
Foto's van de Hutseklutsers!
Foto
Foto's van Ut Zooyque!
Foto
Foto's van D'Aops!
Foto
Foto's van het Tofkapelleke!
Foto
Foto's van Exclusief!
Foto
Foto's van Stik Leutig!
Foto
Foto's van Simpelfonie!

Foto
Selfies?
Foto
Foto's van het publiek!
Foto
Foto's van Simpelfonie en het Boskapelleke samen!
Foto
Enkele specials!


Zondagmiddag 25-10-2015: Herfstmarathon Etten-Leur.
Een heerlijk sportieve zondag met lekker weer. We mochten van 10.30 tot 11.30 uur op een wagen aan het raadhuisplein langs het parkoers de lopers van een stukje muziek voorzien. Echt leuk om te doen. Helaas liep bijna niemand in de maat, maar ja, je kunt niet alles hebben. Na eerst nog wat gedronken te hebben, gingen we verder als "looporkest" met optredens voor de Hema en voor Juup Stapel. Om 12.30 uur sloten we af met nog een drankje! Het was weer beregezellig! Graag volgend jaar weer!
Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's.

Foto
Foto's Karin en Henk


Zondagmiddag 11-10-2015: D'Aopse Prachtige Zondag te Rijsbergen.
Zondag 11 september was weer een prachtige dag! Het was de "D'Aopse Prachtige Zondag". En een zondag kan niet mooier zijn. Lekker weer, goede en veel kapellen, een droogje en een natje, leuke gezellige begeleiding, een ritje met een huifkar en lekker muziek maken. D'Aops en speciaal Jasper en Marcel bedankt voor deze weer prachtig goed verzorgde gezellige dag! Jullie hadden het weer goed voor elkaar! Ook was het leuk om enkele vrienden van Stik Leutig te zien. Er werd ook dankbaar gebruik gemaakt van ons nijlpaard als springkussen. Tevens waren we weer blij dat onze John er was om de bas te beroeren! Waarvoor dank! Onze John is multi-inzetbaar en megagezellig! Onze Stef had zijn primueur als aspirant-lid om mee te spelen en een supertalentje op gitaar heeft de stemming tot ongekende mee weten te verhogen! Haar gaan we nog op diverse lifeshows op TV terugzien! Vanzelfsprekend waren we ook erg blij met onze helemaal naar Rijsbergen afgereisde dames!
Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's.

Foto
Foto's Stef en Jac
Foto
Foto's Karin


Zondagmiddag 13-09-2015: De traditionele familiedag.
Zondag 13 september was gereserveerd voor de traditionele familiedag van Simpelfonie. Overdag mochten 25 personen in 5 teams zich overgeven aan spel en sport! En dat alles onder de strenge waakzame ogen van de tweekoppige spelleiding oftewel de scheidsrechters Jac en Hans. Zij kregen hierbij de assistentie van Denise. Waarvoor dank. En Jochem deed dienst als undercover assistent om de valsspelers te ontmaskeren. Femke, Stef en Jac maakten de foto's en May bood haar diensten als rekenwonder aan. Het programma zag er als volgt uit:
Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's.

Foto
We begonnen om 10.30 uur bij het Witte Paard met een heerlijk bakje koffie van Sheila. Daarna waagden de 5 teams zich aan Jeux de Knuffel en Knuffelwerpen. De kop was er af en de eerste schermutselingen vonden al plaats. Met name de Johnnen en Ger hadden hier al het hoogste woord. De jury liet zich echter niet beïnvloeden.


Foto
We vervolgden onze tocht op de fiets naar Juup Stapel. Iedereen moest even dobbelen en daarna speelde elk team blaasvoetbalwedstrijdjes tegen al de andere teams! Nog nooit zoveel volwassenen elkaar zo fanatiek onder zien spugen. Team 2 blonk uit in vals en oneerlijk spel. Stan kreeg zelfs een rode kaart. Na al dit spelgeweld werd er weer verbroederd met een zelf meegebracht lunchpakket en een heerlijke bak soep van Juup! Omdat de kok wat aan de late kant was, liep ons programma hier gelijk al wat uit. Maar dat mocht de pret niet drukken.


Foto
Iedereen, m.u.v. Rob, May en de inmiddels ook aangesloten Berry, sprong weer op de fiets om naar café Roellofs te rijden. Stan en Lorenzo gingen er als eerste als jonge honden vandoor. Bij café Roeloffs kregen we te maken met de zogenaamde "EXTREME SPORTS". Elke deelnemer kreeg 3 dartpijlen om op een dartbord te gooien. De punten werden door Wim Roeloffs zelf nauwkeurig bijgehouden en genoteerd. Valsspelen was onmogelijk. En Doris, een van Wim zijn werknemers, begeleidde het luchtbuksschieten. Dit vonden de meesten het hoogtepunt uit het spellencircuit van vandaag. De beste darter was onze jongste deelnemer Jochem. En Henriëtte schoot de meeste punten met de luchtbuks bij elkaar. Hierna was er nog even tijd om gezellig met de hele groep buiten wat te drinken.


Foto
Tot slot togen we met zijn allen naar de Turfvaart voor de laatste 2 sportieve uitdagingen. 3x een volleybal over een net serveren in mooi door de organisatie aangelegde vakken met verschillende punten en tot slot 3x een basketbal in een basketbalnetje proberen te gooien. Ondanks het feit dat Jac beide spellen perfect voordeed, was het voor de meeste deelnemers een erg moeilijke opgave.
Na al de vermoeienissen mochten we genieten van een heerlijke BBQ. Dat ging er wel in! Inmiddels waren ook Ad, Trudy, Karin en Laura op komen dagen om de gezelligheid nog wat te verhogen.
En de avond werd afgesloten met de prijsuitreiking. En wie waren de toppers:
1. Jochem. Chapeau oftewel petje af!
2. Dana. Knap gedaan.
3. Denise. Goed bezig.
Joop kreeg nog een eervolle vermelding als vierde.
Team 1 kreeg de prijs voor het beste team en Stan werd gehuldigd als de persoon die het mooist op de fiets zat vanwege zijn krachtige uitstraling. Hij was hiermee net voor Lorenzo.
Jaap kreeg een vaatdoek voor de diverse wanprestaties die hij deze dag geleverd had. Hij was dus de vaatdoek van de dag!
De verbroederingsprijs, 2 trommelstokjes, gingen naar Ger en Henk omdat zij het elkaar gunden om beide deze dag in de slagwerksectie te vertoeven.
Alle deelnemende scheidsrechters kregen van Jac een meetlatje voor hun bijdrage aan deze dag.
Henk en Mieke werden nog even in het zonnetje en bloemetje gezet voor hun onlangs gevierde 40-jarig huwelijk en Stef kreeg een flesje wijn voor zijn afstuderen.
Nog een paar groepsfoto's en een afzakkertje en de familiedag was weer ten einde. Het was weer een prachtige dag in het leven van Simpelfonie. Een dag waar we nog lang met genoegen naar terugkijken.


Zondagmiddag 28-06-2015: Notekrakers zomerfestival Zevenbergen.
Zondagmiddag traden we aan in de Leutklasse op het Notekrakers zomerfestival te Zevenbergen. We mochten op 3 verschillende podia een lekker setje verzorgen. Wat een geweldig festival is dit. 36 kapellen die hun optredens verzorgen op 8 podia in Zevenbergen. Het weer was heerlijk en de sfeer geweldig. Dat smaakt naar volgend jaar weer!

Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's.
Foto
Fotografe Karin en fotograaf Henk!
Foto
Fotograaf Jac!


En deze heren zijn voldoende capabel gebleken om toe te treden tot het A-orkest. Ze zijn nu volwaardig Simpelfonist!
Foto


Hoewel volwaardig?
Dit komt wel een beetje vreemd over. Toch Henk?

Foto


Vrijdagavond 26-06-2015: Kermis Etten-Leur.
Traditiegetrouw mochten we de 1e avond van de Kermis in Etten-Leur weer van onze muzikale klanken voorzien. Het was heerlijk weer en mede daarom was het lekker druk en gezellig. Leuk publiek en lekker gespeeld. Ook hebben we de akoestiek in "De Zaak" even getest. En deze was meer dan ruim voldoende. Prima geluidje zit er in! We konden weer terugkijken op een geslaagde avond. Met grote dank aan Patrick op de bas!

Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's.
Foto
Fotografe Karin en fotograaf Henk!


Donderdagavond 04-06-2015: Avondvierdaagse Etten-Leur.
Met diverse andere kapellen mochten we muzikaal op donderdagavond 4 juni de avondvierdaagse opleuken. Het was weer geweldig om al die enthousiaste en vrolijke lopers met onze muziek binnen te halen. Lekker weer en een leuk publiek! Wat wil een band nog meer? Volgend jaar weer als het kan! En natuurlijk ook Patrick weer onze hartelijke dank voor de basklanken!

Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's.
Foto
Fotografe Karin


Zondagmiddag 23-05-2015: Leurse Havenfeesten.
Zondag 23 mei vonden de Leurse Havenfeesten weer plaats. En wij waren wederom deelnemers aan het kapellenfestival. We mochten 3 optredens verzorgen op 3 verschillende plaatsen. Het was heerlijk weer, een leuk publiek, we speelden lekker en het bier smaakte goed. Kortom het was weer een fantastische dag. Organisatie bedankt en tot volgend jaar!

Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's.
Foto
Fotografe Karin


Zondagmiddag 03-05-2015: Servais Knaven Classic Tourtocht Etten-Leur.
Op zondag 3 mei was de Servais Knaven Classic fietstourtocht. Er konden diverse afstanden gefietst worden. Men kon kiezen uit 26, 67, 93, 121, 147, 189 of 214 km. Jac en John alias "Adje" hadden gekozen voor de 67 km en deze beide volbracht. John "Adje" op een racemonster en Jac op een gewone fiets. John "Adje" had nog wat problemen met zijn tubes gehad onderweg en Jac had alleen last van zijn zitvlak. Van 12.00 tot 14.00 uur mochten de Simpelfonisten de renners van hun muzikale klanken voorzien. Ook Jac was nog fit genoeg om zijn bijdrage hieraan te leveren. Ondanks het feit dat het weer gaandeweg minder werd, was het een geslaagd evenement en leuk om te spelen. De renners en rensters zijn een dankbaar publiek. Jammer dat we Servais zelf niet van onze klanken hebben kunnen laten genieten. Misschien volgend jaar?

Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's.
Foto
Fotografe Karin


Zondagmiddag 12-04-2015: Havenfeesten Oudenbosch.
Op zondagmiddag 12 april waren we te gast voor 4 optredens bij de havenfeesten in Oudenbosch! En we hadden een primeurtje! Een nieuw lid op de schuiftrombone! We hebben hem inmiddels omgedoopt tot Adje, maar het is natuurlijk John Pellis! Hij zit natuurlijk nog wel in zijn proeftijd, maar wij hebben al wel gezien dat hij zelf het stadium van proeven allang voorbij is. Long John, welkom in ons midden!
En onze Henk beroerde de grote trom omdat onze Jaap ziek is. Jaap beterschap!
Het mooie weer, de goede organisatie en de geweldige oudenbosche sfeer zorgden voor een prachtige middag!


Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's.
Foto
Fotograaf Marco
Foto
Fotografe Karin


Houdoe en bedankt eeh! Tot de volgende keer!
Foto


En de laatste 2 specials!
Geniet er van!!

Klik op onderstaande foto's voor de specials.
Foto
Shockdoc! Kijken volledig op eigen risico!
Niet voor personen met een zwak hart.
Foto
De laatste roddels kom je hier te weten!


Helaas carnaval 2015 is weer voorbij!
Nog meer foto's zijn te zien bij Evert en Hans.
Evert Brugman van de Stijloren heeft een pagina vol met leuke foto's en natuurlijk ook fotograaf Hans van Berkel heeft weer een prachtige registratie van het Etten-Leurse carnaval gemaakt. Je mag ze niet missen!
Verder zijn natuurlijk ook de foto's die we zelf gemaakt hebben hier te zien. De meeste foto's komen van de hand van onze eigen fotografen Karin en Jac. Ook Hetty, Bianca en Litania hebben er nogal wat gemaakt en verder nog diverse van onze dames en bereidwillige fans. Iedereen hartelijk dank daarvoor!
Hans van Berkel Fotografie!Hans van Berkel
Evert Brugman van S.C. de StijlorenEvert Brugman


En de volgende 3 specials!
Geniet er van!!

Klik op onderstaande foto's voor de specials.
Foto
Shit, shit, shit!
Foto
Enge, echt enge foto's!
Foto
Een beetje apart!


En hier weer 3 nieuwe specials!
Geniet er van!!

Klik op onderstaande foto's voor de specials.
Foto
De liefste foto's van carnaval 2015!
Foto
Proost!
Foto
Wat een lol!


De eerste 3 specials!
We beginnen met het bedanken van onze speciale vrienden en vriendinnen!

Klik op onderstaande foto's voor de specials.
Foto
Speciale vrienden en vriendinnen!
Foto
Onze Henk!
Foto
Onze Ger!


Dinsdagavond 17-02-2015: de Pastoor en de Natte Sluis!
En het is weer bijna voorbij! Na het altijd geweldige eten bij Pom Lai aan de Kerkwerve gingen we met de bus naar de Pastoor. En ook dit bijna laatste setje van carnaval was weer heel leuk! Daarna weer de bus in voor het laatste ritje! Bij het Witte Paard aangekomen namen we afscheid van onze sympathieke chauffeur Peter-Paul. Dank je voor de gezellige ritjes!
Het allerlaatste setje van deze carnaval, aangekondigd door mijn favoriete DJ Ivo, was ook weer een hoogtepunt. Heerlijk muziek gemaakt bij de Natte Sluis als afsluiting van deze carnaval. Daarna nog gezellig met wie daar aanwezig was lekker gedold, gezongen en gedronken.
HET WAS WEER FANTASTISCH!!!!!


Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's.
Foto
Fotograaf Jac
Foto
Fotograaf Jac


Dinsdagmiddag 17-02-2015: het Witte paard, 50+bal, Strooienhuis!
Op dinsdagmiddag 17 februari begonnen we bij het Witte Paard om Jan-Karel en Sila de statiefoto van Simpelfonie te overhandigen. Na dit officiële gebeuren wandelden we naar de nieuwe Nobelaer voor een optreden op het 50+ bal van de Stijloren. We werden weer zeer hartelijk ontvangen door Joop, Naud en spreekstalmeester Kees. Zoals elk jaar was het daar weer heel gezellig, mede dankzij een dankbaar publiek. Om 15.30 uur stond de bus al weer klaar om ons naar het Strooienhuis te brengen. Dit is altijd een hoogtepunt van elke carnaval. Onze grootste fans zitten daar dan al klaar, waaronder de Golden Girls en Annie en Bruin. De Golden Girls kwamen hun vorig jaar gedane belofte na! Ja, ja, ja, jaaaaaah! We hebben eindelijk een vaandel. Nu moet Piet er nog sierlijk mee om kunnen gaan. Dames van de Golden Girls hartelijk dank! Fantastisch! Natuurlijk werden de dames ook door onze Mels nog even in het zonnetje gezet. En Mels vergat vanzelfsprekend Piet en Dymph ook niet.
Piet, Dymph en natuurlijk ook Carlo weer bedankt voor een heel jaar gastvrij repeteren in het Stooienhuis! En op de bas weer dank voor onze John.


Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's.
Foto
Fotograaf Jac.
Foto
Fotografe Karin.
Foto
Fotografe Karin.


Maandagavond 16-02-2015: Bustour Simpelfonie!.
Na het eten bij de Sprankeling vertrokken we met de bus naar Oudenbosch om Ut Zooyque op te halen. Samen togen we naar café Kerkzicht in Standaardbuiten om daar elk een optreden te verzorgen. Daarna gingen we met de bus terug naar Etten-Leur. We stopten bij ons Strooienhuis om daar gezellig samen weer muziek te maken en lekker te dollen. Vervolgens gingen we weer de bus in en reden we naar De Kwast in St. Willebrord. Daar stonden onze vrienden en vriendinnen van Stik Leutig al klaar om ons te ontvangen voor een fantastische afsluiting van de avond! Iedereen bedankt voor dit geweldige feestje! En op de bas hadden we weer onze altijd bereidwillige John B.

Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's.
Foto
Fotograaf Jac.
Foto
Fotografe Karin.


Maandagmiddag 16-02-2015: Hofkapel Simpelfonie bij het Mami, het Witte Paard en bij Kannet.
16 februari was weer eens een prachtige maandagmiddag voor het Mami. Dit jaar werd er door 3524 personen getwirld. Het was weer een fantastisch evenement. Prachtig om te zien en daarbij aanwezig te zijn. Heerlijk om 3 nummers, waaronder "Leve het Nijlpaard" op het podium te mogen uitvoeren. Op bas hadden we vanmiddag verterking van Ton. En ook Ton zijn we weer tot in de eeuwigheid dankbaar hiervoor.
Na het evenement hebben we nog heerlijk gespeeld bij het Witte Paard en bij Kannet.


Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's.
Foto
Fotografe Angela.
Foto
Fotografen Karin en Jac.
Foto
Fotografe Karin.
Foto
Fotograaf Jac.


Maandagochtend 16-02-2015: Het traditionele familie-ontbijt bij The Family en een bezoek aan de Schaapskooi.
Zoals elk jaar wordt de maandag met carnaval begonnen met ons traditionele familie-ontbijt! Dit jaar was weer de eer gegund aan The Family. We hebben weer heerlijk gezamenlijk genoten van een lekker ontbijt! Een goed begin van een mooie dag!
Na het ontbijt brachten we een bezoek aan de Schaapskooi! Ons optreden daar werd bijzonder gewaardeerd en wij vonden het prachtig om te doen. En onze vrouwen hebben bij monde van ons Jacqueline ook ons erelid Jos nog even in het zonnetje gezet. Iedereen weet nu dat we fan van Joske zijn!


Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's.
Foto
Mami: Fotografe Karin.
Foto
Mami: Fotografen Karin en Jac.
Foto
De Schaapskooi: Fotografe Karin.


Zondagavond 15-02-2015: Bezoek Kloostertaveerne.
Op zondagavond 15 februari gingen we met de bus naar Breda. Naar de Kloostertaveerne. Aan het begin van de avond mochten we 2 lekkere setjes muziek maken. Daarna hebben we nog genoten van enkele andere kapellen. En natuurlijk met name van het optreden van Tapkracht 11 met onze Joop, onze Ger en onze Adrie. Kortom weer een gezellige avond! En op de bas hadden we weer het geluk dat Ed met ons mee deed! Waarvoor weer onze grote dank!

Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's.
Foto
Fotograaf Jac.


Zondagmiddag 15-02-2015: Bezoek Marcel, spelen bij de optocht, bij de Pastoor, de Turfvaart en Roeloffs.
Op zondagmiddag 15 februari begonnen we met een bezoek aan Marcel de Roy. Marcel was gevallen met de racefiets en lag behoorlijk in de lappenmand. Omdat Marcel 1 van onze favoriete invalbassisten is, omdat hij voor ons een Jeroen Spierenburg medley arrangement geschreven heeft en omdat het gewoon Marcel is, brachten we hem een ziekenbezoek! Daarna gingen we naar de optocht, waar we een klein stuk in meeliepen om vervolgens een setje muziek bij de Pastoor te spelen. Het tweede emotionele tintje van deze dag bestond uit een bezoek aan de Partyboot van Ton en Jolanda. Op zondagmiddag maakten we altijd standaard deel uit van het programma van de kindermiddag in de Turfvaart. Door de brand ging dit echter niet door. Maar omdat we altijd zo ontzettend goed door Ton en Jolanda ontvangen worden, hebben we besloten om ze een hart onder de riem te steken. En dus brachten wij een verrassingsbezoek aan de partyboot. Het was 1 van de hoogtepunten van deze carnaval! Super gezellig! En net voor het eten brachten we nog even een bezoek en speelden we een setje muziek bij Els en Wim Roeloffs.
De middag werd afgesloten met een lekkere maaltijd bij de Guust.


Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's.
Foto
Foto
Foto
Foto
Alle foto's zijn gemaakt dooor Karin. Alleen de foto's waar Karin zelf op staat, zijn gemaakt door Klaas.


Zaterdag 14-02-2015: De Zalige Zaterdag van Simpelfonie.
Op deze valentijnsdag 2015 begonnen we 's middags met het kinderbal in het Witte Paard. Natuurlijk ontbraken Flappie en het Nijlpaard niet. Ook Prins Dionisius en zijn gevolg, waaronder Hofkapel de Contactpuntjes, brachten een bezoek. Zelf zijn we ook nog even naar het openen van de bierpomp bij Marktzicht geweest, want ons Erelid Jos de Zwart werd daar nog eens eventjes in het zonnetje gezet voor alles wat hij voor het Ettense carnaval betekend heeft. En onze Jos speelde nog even lekker met ons mee.
Daarna genoten we van een heerlijke maaltijd bij de Goesting.
's Avonds hadden we weer onze traditionele Zalige Zaterdagavond. We speelde 2 lekkere setjes muziek, evenals onze vrienden en vriendinnen van Dreddezewir. Ook 's avonds kwam Prins Dionisius weer langs en deze keer met Hofkapel de Hutseklutsers. Het was wederom een bijzonder geslaagde avond! En voor uw webmaster helemaal, want hij werd verkozen tot Simpelfonist van het jaar! En op de bas konden we genieten van Ed. Waarvoor onze grote dank!


Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's.
Foto
Fotografe Karin
Foto
Fotograaf Jac.
Foto
Fotografe Litania.


Vrijdagavond 13-02-2015: Festivals van de Floes te Zevenbergen en de Hutseklutsers te Etten-Leur.
Op vrijdag de dertiende verzamelden we zonder vrees voor het begin van Carnaval 2015 bij café Marktzicht. Om 20.00 uur stond onze vaste chauffeur Peter-Paul klaar om ons naar café Verhoeven in Zevenbergen te brengen. Daar was het festival van de Floes. Een lekker eerste setje was een goed begin van carnaval 2015. Na nog even gezellig daar vertoefd te hebben, gingen we de bus weer in. Peter-Paul bracht ons netjes naar café Roeloffs. Het café Wim, de broer van onze Klaas. Aldaar hadden de Hutseklutsers een geweldige avond georganiseerd met leuke kapellen en een goede sfeer. Daar optreden was een heerlijk slot van een geslaagde eerste avond. En zeker dankzij good old John Bas Bastiaanssen op de bas. En wij zijn ook bijzonder verheugd dat onze Lorenzo de hele carnaval mee gaat op grote trom! En dat werd nog tot in de kleine uurtjes in het café zelf gevierd!

Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's.
Foto
Fotografe Karin
Foto
Fotograaf Jac.


Donderdagavond 12-02-2015: Carnavalsconcert Constantia in de Nobelaer.
Op donderdagavond 12 februari vond het Carnavalsconcert van Constantia plaats in de Nieuwe Nobelaer. Iedereen werd muzikaal welkom geheten door Le Petie Harmonie. Daarna bracht Constantia in de grote zaal diverse prachtige nummers ten gehore. De nummers van Constantia werden afgewisseld of ondersteund door onder andere: Klaoske en Mels Zelluf, slagwerkgroep van Constantia Stixx, zangers en zangeressen van de KSE, dansgroep 1-2 B en een Mistery-guest. Het slotakkoord van Constantia was Brabant van Guus Meeuwis en de zang was van onze eigen Jac Sax. De toegift was nogmaals Brabant, maar hierbij kreeg Jac vocale ondersteuning van onze eigen Burgemeester Heleen van Rijnbach. Na het concert sloten Dreddezewir, Stik Leutig en Simpelfonie de avond af met diverse optredens in de kleine foyer. Het was een bijzonder geslaagde avond. Voor herhaling vatbaar! Een traditie waardig!

Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's.
Foto
Fotografe Karin
Foto
Brabant, gezongen door Jac! Klik maar op de foto.


Woensdagavond 11-02-2015: Gehandicaptenbal bij Goetjaer.
Woensdagavond 11 februari waren we weer, zoals elk jaar, de hofkapel van de Stijloren op het gehandicaptenbal. Dat werd dit jaar weer bij dansschool Goetjaer gehouden. En zoals elk jaar was dit weer bijzonder gezellig. Ook het Nijlpaard had het naar haar zin.

Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's.
Foto
Fotografe Karin
Foto
Fotografe Litania


Vrijdagavond 06-02-2015: Blaoskabaolfestival van de Turfblaozers.
Vrijdagavond 6 februari vertoefden we weer op de Leur bij de broer van onze Koning Klaas. We waren namelijk bij café Roeloffs voor het Blaoskabaolfestival van de Turfblaozers. Zoals we daar gewend zijn, was het weer beregezellig. Leuke, voor ons bekende, kapellen en geweldige sfeer. We waren als laatste aan de beurt om een lekker setje te spelen en daarna het licht uit te doen. We zijn klaar voor carnaval! Laat Carnaval 2015 maar beginnen.

Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's.
Foto
Fotografe Karin
Foto
Fotograaf Jac


Zaterdagavond 31-01-2015: Kapellenfestival Toeteleurs in café Het Roode Hert aan de Haagsemarkt.
Zaterdagavond 31 januari hebben we een heerlijk setje gespeeld op het kapellenfestival van de Toeteleurs. Het was weer beregezellig. En onze Henk heeft zijn debuut als kleine tromslager gemaakt en deze test goed doorstaan. Hij mag met carnaval alle dagen mee! En op de valreep bij het naar huis gaan, kwamen we Edwin de Zwart nog tegen. We hebben hem gelijk de uitnodigingstrofee voor de familiedag op carnavalsmaandag voor ons erelid Jos en zijn Rietje meegegeven. Natuurlijk behoren zij deze trofee die gehele dag mee te dragen als ereteken.
En ook hebben we nog een prijsvraag! Wie weet er een leuke naam voor ons nijlpaard? De winnaar mag een keer met ons en het nijlpaard op het podium! En natuurlijk ook een hartelijk dank aan Hetty voor het maken van de foto's!


Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's.
Foto
Fotografen Hetty en Jac


Zaterdagavond 17-01-2015: Spetterfestival van Bredaos Kabaol te Ulvenhout.
Zaterdagavond 17 januari brachten 6 kapellen, waarvan 3 uit Etten-Leur, de stemming tot grote hoogten in Ulvenhout op het Spetterfestival. Bredaos Kabaol had weer een heerlijke avond verzocht voor de muzikanten van D'ruit, de Turfblaozers, de Hutseklutsers, Nou En, de vrolijke druiven en Simpelfonie. Wij mochten good old Johnnie weer verwelkomen op de bas. Waarvoor wederom onze grote dank! En ook Mike bedanken wij voor het vervangen in de tweede set van onze Ger. Onze Ger kreeg het even wat benauwd, maar werd door Edo en Harry weer op de been gebracht. Edo en Harry, jullie zijn TOP!
En we gingen weer niet met lege handen naar huis, want voorzitter Jac mocht de tweede prijs in ontvangst nemen. Als dank daarvoor en omdat ze mochten meerijden naar huis met speaker John, hebben Stan, Klaas en Jac na afloop meegeholpen met het opruimen en afbreken. Het was weer bijzonder gezellig!


Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's.
Foto
Fotografen Femke en Jac


Zaterdagavond 10-01-2015: Prinsengeburenbal te Leur.
Zaterdagavond weer ouderwets Hofkapel der Stijloren op het Prinsengeburenbal. Een beregezellige avond met veel bekenden en alles wat echt van carnaval houdt en uit Breda en omstreken komt. Veel geweldige kapellen, een goede sfeer en goed georganiseerd! Hulde aan de Leurse Leut.

Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's.
Foto
Fotografe Litania
Foto
Fotografen Henk en Jac


Ook Hans van Berkel heeft mooie foto's gemaakt!
Hans van Berkel


Zondagmiddag 04-01-2015: nieuwjaarsfestival bij Tachtste in Parkzicht, Breda.
Zondagmiddag 4 januari waren we aanwezig in Parkzicht te Breda om 2 setjes te spelen. Erg gezellig en snert en brood met zult. Goede kapellen en bezoeken van de Baron van het Ginneken en de Prins van Breda. Een geslaagde middag!

Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's.
Foto
Fotografe Karin


Zaterdag 03-01-2015: Bakkus vol bij Stik Leutig.
Zaterdagavond 3 januari waren we muzikaal aanwezig op het altijd leuke festival "Bakkus vol" van Stik Leutig. Dat was weer een bijzonder gezellig en goed verzorgd festival zoals altijd. Leuke kapellen, veel eten en echt stik leutig. Volgend jaar weer!

Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's.
Foto
Fotografe Karin


Zaterdag 15-11-2014: Ziengaovut Etten-Leur.
Zaterdagavond 15 november mochten we weer hofkapel zijn van de Stijloren! En dat nog wel op de Ziengaovut. Het was weer ouderwets gezellig. Leuke kinderoptredens en leuke carnavaleske acts van de volwassenen. We mochten Prins Dionisius met zijn gevolg naar binnen begeleiden en in de 1e pauze een setje spelen. Dat ging weer ouderwets lekker! Het carnavalsseizoen is ook voor ons geopend!

Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's.
Foto
Hoffotografe Karin


Zondag 26-10-2014: Marathon Etten-leur.
Zondag 26 oktober mochten we de lopers van de Marathon Etten-Leur muzikaal voorzien van wat extra energie. Erg leuk om te doen! Eerst 1 uur muziek maken op een wagen langs het parkoers en daarna nog 2 setjes aan het parkoers zelf.
Het marathonpubliek is een leuk publiek en gelukkig was het ook nog eens lekker weer!


Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's van deze dag.
Foto
Hoffotografe Karin


Zondag 12-10-2014: D'Aopse Prachtige Zondag, Rijsbergen.
D'Aopse Prachtige Zondag op 12 oktober was wederom een prachtige zondag! We zijn ook niet anders gewend van dit heerlijke kapellenfestival. Tot in de puntjes verzorgd en verwend. 2 begeleiders die er voor zorgen dat wij op tijd ons natje en droogje hebben en op tijd aanwezig zijn bij de optredens. We mochten weer 4 optredens verzorgen. We begonnen bij Jolly Jester, daarna het Kaffee, toen het Krisje en we sloten af bij Die Twee. Weer 4 gezellige, leutige optredens. D'Aops weer bedankt, jullie hadden het weer goed voor elkaar.

Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's van deze dag.
Foto
Hoffotografe Karin
Foto
En nog een paar fotootjes van Fotograaf Jac


En ook op de website Erwinnet.nl staan mooie foto's!
Klik maar op het handje!
D'Aops


Zondag 31-08-2014: Simpelfonie familiedag.
Op zondagochtend 31 augustus verzamelden we om 10.30 uur bij Klaas en Karin voor een gezellige brunch. We begonnen met koffie en vla onder een perfect opgezette partytent! Karin had gezorgd voor 2 pannen met heerlijke soep! En enkele dames hadden geholpen om de broodjes te smeren en te beleggen. Om 12.00 uur aten we dat allemaal op met een lekker glas melk. Ook konden we genieten van het vele verse fruit dat in de tuin aanwezig was. Tegen 13.00 uur ging de helft van de groep op de fiets naar de Menmoerhoeve en de andere helft met de auto. Het was droog, dus het was lekker fietsen. Bij de Menmoerhoeve dronken we eerst een lekker drankje op het terras. Daarna speelden we een lekker deuntje muziek. Onze Jochem gaf een soloconcert waar iedereen van genoot! Petje af!
Daarna was het tijd voor spelletjes! De hele groep werd verdeeld in 5 teams. De meeste spelletjes waren binnen en er was een fotozoektocht buiten. Ook ons erelid Jos was gezellig met ons Riet gekomen om lekker wat te dollen. Na de spelletjes werd het vuur aangestoken voor een heerlijke BBQ. Er was ruim voldoende voor iedereen. Na het eten was de prijsuitreiking. Het team van Denise werd als kampioenen gehuldigd! Een superteam! Jochem kreeg de prijs voor de meest gemotiveerde deelnemer en natuurlijk voor zijn prachtig trompetspel! Karin en Klaas werden bedankt voor de gastvrijheid!
Om 20.30 uur was het tijd om weer naar huis te gaan. Op de fiets, met en zonder motor, of met de auto togen we huiswaarts.
We kunnen weer terugkijken op een geslaagde familiedag!


Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's van de familiedag.
Foto
Hoffotografe Karin
Foto
Fotograaf Jac


Vrijdagavond 27-06-2014: Kermis Etten-Leur.
Vrijdagavond 27 juni maakten we de kermis weer onveilig met onze muzikale klanken. 2 leuke sets bij de poffertjeskraam en een rondwandeling over de kermis en daarna nog een drankje maakten de avond weer kompleet. En natuurlijk bedanken we Geert-Jan weer voor zijn muzikale bijdrage op de grote trom!

Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's van ons optreden.
Foto
Met dank aan de fotografen Jac, Rob en Frank.


Zondagmiddag 22-06-2014: Notenkrakersfestival te Zevenbergen.
Zondagmiddag 22 juni waren we de hele middag aanwezig op het geweldige festival van de Notenkrakers te Zevenbergen. 40 bands die op 8 podia optredens verzorgden. Lekker weer, geweldige sfeer, muziek van een hoog peil! Hier komen we zeker terug! En op bekkens hadden we onze Lorenzo weer eens in ons midden. Waarvoor dank! De bas werd beroerd, maar zeker verre van beroerd, door onze inmiddels vaste invalkracht Adrie! Waarvoor ook dank!
En onze jongste leden waren verschenen in korte broek. Logisch want zij hebben de mooiste benen! Toch?


Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's van ons optreden.
Foto
Met dank aan de fotografen Jac, Ivo en Michel en natuurlijk onze eigen Henriëtte.


Foto
Pas op voor zakkenrollers!


Donderdagavond 19-06-2014: Avondvierdaagse Etten-Leur.
Dondagdagavond 19 juni hebben we alle deelnemers van de avondvierdaagse muzikaal binnengehaald. Met onze grootste fan, burgemeester Hélène van Rijnbach-de Groot, aan onze zijde! Het was weer geweldig om al die kanjers voorbij te zien komen! Op bas was onze Kees ons weer eens ouderwets komen versterken. Het leek wel een reünie.
Ook Denise danken we hartelijk voor de oranje loombandjes die ze voor ons gemaakt heeft!


Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's van ons optreden.
Foto
Hoffotografe Karin


Zondagmiddag 8-06-2014: Havenfeesten Leur 1e pinksterdag.
Zondagmiddag 8 juni mochten we 3 setjes spelen op de Havenfeesten op de Leur. Een heerlijke middag! Lekker weer, leuk publiek, gezellige muzikale kapellen en een lekker glaasje bier. Op de bas was Adrie te gast, waarvoor onze hartelijke dank! En de foto's werden gemaakt door Jacqueline en hoffotografe Karin. Dank je dames!

Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's van ons optreden.
Foto
Fotografe Jacqueline
Foto
Hoffotografe Karin


Zaterdagavond 22-03-2014: Festival bij Woorkusdigt in Kruisland.
Zaterdagavond 22 maart bliezen we het carnavalsstof weer voor de eerste keer van onze instrumenten. Het was een heel gezellige avond in Kruisland. Mede omdat oon onze vrienden en vriendinnen van Sjubokz, Tapkracht 11, Nie Jakke en het Boskapelleke aanwezig waren. Heel leuk was het ook dat Dré weer eens een nummertje op kleine trom mee deed. En Ben bedankt voor het maken van wat foto's!

Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's van ons optreden.
Foto
Fotografen Ben en Jac

Reisverslagen van Simpelfonie van vorige jaren?
Klik op onderstaande knoppen voor wat indrukken!

But1    Seizoen 2013 - 2014.

But1    Seizoen 2012 - 2013.

But1    Seizoen 2011 - 2012.

But1    Seizoen 2010 - 2011.
Zon4 Zon5 Zon6