Simpelfonieuws seizoen 2010 - 2011

Zon1 Zon2 Zon3
Terug

Carnaval is weer voorbij helaas!
Zo alle specials staan er op!
Door de nieuwe slideshow zijn de foto's niet meer van de website af te halen. Als u graag foto's wil, stuur dan even een e-mailtje naar info@simpelfonie.nl met de nummers van de foto's en ze zullen worden opgestuurd.
De foto's zijn o.a. gemaakt door Michelle, Elles, Marica, Bianca, Hetty en Jac.

Carnaval 2011
De specials!

Foto
De kids!

Foto Foto
Drankorgels. Shockdoc!

Foto Foto
Zwaar gestoord! Angstaanjagend.

Foto Foto
Aparte foto's! Een beetje vreemd.

Foto Foto
Gewoon wat leuke foto's! Wat zijn ze lief.

Ingezonden foto's
Foto Foto
Foto's van fotografe Jacqueline Taks Foto's van fotografe Annie Bennik

Dinsdag 8 maart 2011 's avonds
Deze dinsdagavond hadden we 2 hele leuke plaatsen om op te treden.
We begonnen de avond in Terheijden in café "De Harmonie". We mochten hier 2 keer optreden. Idereen vindt dit altijd een geweldig kapellenfestival. Leuke gezellige kapellen vormen daar, met de andere aanwezigen, een geweldig publiek. Ook dit jaar was het weer super!
Daarna weer met de bus naar Etten-Leur om heerlijk af te sluiten bij het Witte Paard dat voor deze avond was omgedoopt tot de Natte Sluis! Een heerlijk optreden, gezellig nog wat drinken en om 24.00 uur Trudy van Ad nog even feliciteren. Onze Ad was vandaag zelf helaas even afgehaakt.
Foto
"De Harmonie" te Terheijden.
Foto
Leuke afsluiting in de Natte Sluis!

Dinsdag 8 maart 2011 overdag
Traditioneel begonnen we de middag op het kinderbal bij het Witte Paard. Altijd leuk om die kleintjes even lekker bezig te houden. Vervolgens mochten we op het 50+ bal de oudjes in de Nobelaer muzikaal verwennen. Eerst hebben we nog genoten van het optreden van Harry Hens oftewel de winnaar van het Keiebijters Kletstoernooi. En na ons optreden mocht iedereen weer de bus in om helemaal naar het Strooienhuis te rijden. We verzorgden 2 leuke optredens in ons eigen thuishonk. En natuurlijk hielden we weer het Dimi-evenement. Dit jaar was dat zoals je kunt zien de recordpoging onder de naam "De Grote Slok".
En de inwendige mens werd traditioneel op de dinsdag weer verwend bij Pom Lai aan de Kerkwerve!
Foto
Kinderbal in het Witte Paard.
Foto
50+ bal in de Nobelaer met veel leeftijdsgenoten voor onze jongens.
Foto
2 optredens in het Strooienhuis.
Foto
Het Dimi-spektakel met "De Grote Slok" .
Foto
Heerlijk wokken en chinees eten bij Pom Lai aan de Kerkwerve.

Maandag 7 maart 2011 's avonds
Na het eten begonnen we met een kort optreden in de zaal van Marktzicht om vervolgens met de bus naar het Stippefestival in Rucphen te gaan.
Na een heel leuk optreden en wat dollen togen we weer met de bus naar Etten-Leur om in de Turfvaart nog even lekker af te zakken. Ze waren echter al gesloten, maar voor ons gooiden Ton en Jolanda de zaak weer open. En we hielden daar ons eigen feestje en traden op voor Ton, Jolanda, 1 personeelslid, 1 klant, onze eigen dames en Stans van John. Ton kreeg als dj iedereen op de vloer en we kregen een natje en een droogje (heerlijke hapjes). Voor velen was dit feestje het toppunt van de carnaval!
Foto
Een paar foto's van Marktzicht en wat meer van het Stippefestival in Rucphen, het land van Prins Sus I.
Foto
Ons eigen feestje in de Turfvaart!

Maandag 7 maart 2011 overdag
We begonnen de maandag weer traditioneel met ons ontbijt bij Bread & Butter. Als speciale genodigden waren de Peters aanwezig met Nadia, Esther en de kinderen van Peter. Ook werd onze Lorenzo in het zonnetje gezet omdat hij jarig was. Op de bas mochten we vandaag John Koole begroeten en onze Dick wederom op kleine trom! En natuurlijk overhandigde Mels onze statiefoto aan Orhan. Na dit weer heerlijke ontbijt spoeden we ons naar Marktzicht om als Hofkapel van de Stijloren Prins Dré en gevolg naar de Goesting te brengen. Daarna waren we hofkapel bij het Mami op 1 van de podia.
Na het bijzonder geslaagde stokpaardje rijden bij het Mami begeleiden we Prins Dré en zijn gevolg naar café Kannet.
En zonder Prins sloten we de middag af met een leuk setje bij het Witte Paard.
Foto
Een heerlijk ontbijt bij Bread & Butter!
Foto
Simpelfonie als hofkapel van Prins Dré I.
Foto
Simpelfonie als hofkapel bij het stokpaardjerijden van het Mami.
Foto
Een leuk setje bij het Witte Paard.

Zondag 6 maart 2011 's avonds
Zondagavond togen we met de bus naar Made voor een kapellenfestival in Café Hof van Holland.
We sloten de avond af in het Witte Paard. Om 24.00 uur speelden de Kinkels "Lang zal hij leven" voor onze benjamin Lorenzo. Daarna speelden we nog een kort maar krachtig setje in het café!
Foto
Kapellenfestival in Made!
Foto
Nog een klein setje in het Witte Paard.

Zondag 6 maart 2011 's middags
Vanaf 11.00 stond zondagochtend de snert al klaar bij de moeder van Vincent en Lorenzo. Na een lekker ontbijt en een korte serenade gingen we met de bus naar Leur om het vertrek van de optocht van muziek te voorzien. We kregen nog een lekker flesje bier van Jos Aarts. Waarvoor dank! Daarna even op adem komen bij café Roelofs. Hup de bus weer in en op naar een geweldige kindermiddag bij de Turfvaart. Zoals gewoonlijk werden we weer zeer gastvrij ontvangen bij Ton en Jolanda!
En daarna genoten we van een heerlijk buffet in het nieuwe Turfschip. Helma het was heerlijk! Dank je wel!
Foto
Snert eten bij de moeder van Lorenzo en Vincent.
Foto
Vertrek van de optocht!
Foto
De kindermiddag bij de Turfvaart met o.a. Ari Safari en Lolly Dolly.
Foto
Lekker eten in het nieuwe Turfschip!

Zaterdag 5 maart 2011 's avonds
De zalige zaterdagavond van Simpelfonie.
Fout in het woud in the Butler.
Klik op een foto en je ziet foto's van de betreffende kapel.
Foto Foto Foto Foto Foto
't Agste Bredaos Kabaol Hofkapel Cock en de Klepzeikers Nooit Gedagt Kliemaks

En ook Prins Dré I en de Stijloren waren aanwezig.
Onze benjamin Lorenzo kregen een medaille uitgereikt!
Kijk ook eens naar de foto's van onze Simpelonisten zelf en het publiek.
Foto Foto Foto
Het publiek Prins Dré I en de Stijloren Simpelfonie zelf

Zaterdag 5 maart 2011 overdag
Zaterdagochtend begonnen wij bij May en Berry thuis om even de verjaardag van Berry met Berry en May mee te vieren. Daarna werden we weer even omgedoopt tot de Hofkapel der Stijloren van Prins Dré en zijn gevolg. We begonnen bij Marktzicht. Daarna hebben we de kinderoptocht muzikaal uitgeleide gedaan. Vervolgens deden we een rondje Winkelcentrum, hadden we een optreden bij Local FM in het Witte Paard, traden we op in de Nobelaer op het Muzematinee. En we sloten af met wat muziek bij de Klomp. Een volle middag met de gezellige ploeg van de Stijloren. Dat klikt toch altijd weer!
Foto
Verjaardag Berry!
Foto
Simpelfonie als Hofkapel.
Foto
De kinderoptocht!

Vrijdag 4 maart 2011
Allereerst feliciteren we Jac Wouters nog met zijn 60e verjaardag. Jac Nooijens heeft hem nog persoonlijk kunnen feliciteren en vereeuwigen.
Foto
Op vrijdagavond begon Simpelfonie met een optreden bij de Hutseklutsers. Als stand-in voor Cees was good old John Bastiaanssen op bas aanwezig. Alsof hij nooit weggeweest was zette hij weer een lekkere basis weg! Dank je John! Het was weer ouderwets.
Foto
Daarna werden we door buschauffeur Paul van Stadhouders naar Zegge gereden voor een optreden bij Nie Jakke. "Gaston" van de Postcodeloterij onthaalde alle gasten op zijn eigen wijze. Of was het toch een lookalike?
Foto

Vrijdag 25 februari waren onze Simpelfonisten weer goed bezig bij de Turfblaozers in het oude Turfschip
Het thema was "Ermoei Troef". En dat was onze mannen op het lijf geschreven en zij wonnen dan ook de prijs voor de kapel die dat thema het beste uitgebeeld had! Eitje, want voor de meesten was het even graaien in de dagelijkse garderobe.
Turfblaozers, Prins Jerom en spreekstalmeester met de stem van Peter Meesters, dank voor de héél leutige avond.

Foto
Ermoei Troef bij de Turfblaozers.

Zaterdag 19 februari togen onze vrienden van Simpelfonie naar Roosendaal. In de Raatskelder organiseerde We Doen Mar Wa een gezellig kapellenfestival onder het motto: "Vlieg d'ok mee dur d'n ruimte?"
Het was weer retegezellig. Kijk maar snel naar de foto's die Michelle, Elles en Jac gemaakt hebben.

Foto
De Raatskelder.
Foto
Onze Lollipops.
Foto
Beetje vreemd?

Kent u deze ééngeilige tweeling? Klik op de groene knop!

Het Mamibord 2011 werd op zaterdag 12 februari onthuld door René Starink en Prins Dré den Eerste! En wij waren daar als hofkapel bij aanwezig.
Na deze onthulling gingen we verder als hofkapel van de Stijloren op de Opwarmaovut in Residentie Marktzicht. Er waren nog diverse andere Prinsen met gevolg aanwezig, een tonprater, enkele ziengaovutdeelnemers en nog anderen optredende artiesten.

Foto
Fotograaf Jac.
Foto
Fotograaf Jac.
Foto
Fotograaf Evert.

Op zaterdag 5 februari 2011 reisden we helemaal naar het buitenland. Simpelfonie internationaal!
Die avond was er een kapellenfestival van C.V. de Staesie te Essen. Er waren optredens van 13 kapellen. De hofkapel van Essen zelf en 12 kapellen uit Nederland. En op de bas mochten we wederom Patrick verwelkomen. Wederom dank!

Foto
Foto's gemaakt door Michelle en Jac.

En ook op vrijdag 4 februari mochten wij in het gloednieuwe Turfschip 3 setjes muziek maken. En weer hadden we een geweldige invaller. Deze keer werd de grote trom door een oude bekende gehanteerd, namelijk onze Dick!
Dick bedankt alweer dat je er bij was!

Foto

Op vrijdag 28 januari 2011 waren we weer op pad. Carnaval is aantocht en wij mochten in het gloednieuwe Turfschip 3 setjes muziek maken. Fri-Jado had er een personeelsfeest en wij mochten onverwacht de feestvreugde verhogen. Het was bijzonder gezellig en het Turfschip is erg mooi geworden. Een aanwinst voor Etten-Leur! Volgende week mogen we lekker weer!
En op bas hadden we een geweldige invaller. Patrick bedankt!!! Als het nodig is, dan doen we zeker weer een beroep op jou!

Foto

We zijn het nieuwe jaar, 2011 dus, goed begonnen. Op 2 januari waren we te gast bij 't Achste in Parkzicht te Breda. Samen met 't Achste, de Meikevers, het Dakkapelleke, Bredaos Kabaol en de Biermagneten was het een bijzonder gezellige muzikale middag. Als dit een voorbode voor de rest van het jaar is, dan zitten we GOED!
Mannen van 't Achste en Corné van Parkzicht hartelijk dank!

Foto

Zaterdagavond 6 november hebben we heerlijk meegefeest op het 5-jarig bestaan van de Chicas bij d'n Henk in Prinsenbeek. Dat was echt een gezellig feest! Dames het was SUPER!

Foto

Kijk ook even op de Simpelfonie Hyves want hier zijn door Gino nog 3 leuke YouTube-filmpjes van het Simpelfonieoptreden geplaatst. simpelfonie.hyves.nl

Ons oktoberfeest op zaterdagavond 30 oktober was weer een geweldig feest.
Vette complimenten voor onze organisatoren Rob, Stan en Vincent!
Goede kapellen, gezellig publiek, prima bediening.
Geniet nog even na van de foto's.

Foto

En hier zijn Nog wat foto's van zaterdag 25 september op het Leutige Krabbenfestival te Bergen op Zoom. Ze zijn gemaakt door ons Michelle!

Foto

We grossieren in tweede plaatsen. In Rijsbergen, op de prachtige D'Aopse zondag, wisten we alweer een tweede plaats in de wacht te slepen. En dat terwijl er 18 kapellen meededen. Natuurlijk werden we perfect begeleid door Hannie en Bart! Waarvoor natuurlijk hartelijke dank! Voor de verandering hadden we deze keer op kleine trom onze Dré en op grote trom Erik. Ook jullie stik bedankt!
Zoals elk jaar was onze vaste Rijsbergse fan Tante Corrie (van Jac) weer aanwezig! En zij was natuurlijk met vrienden en vriendinnen. Ook in Rijsbergen werden we weer aangemoedigd door Aart. Ons Berna was op de fiets gekomen en ons Henriëtte hadden we zelf meegebracht. Wat boffen wij toch met zulke trouwe fans!

Foto
Foto's gemaakt door Hannie, Bart en Jac.

Onze Rob heeft, dankzij de inspanningen van de Leutige Krabben, zijn trombone weer terug.
Dankjewel Leutige Krabben, onze Rob is er erg blij mee, ondanks het feit dat hij beschadigd is!

Zondag 3 oktober waren we aanwezig in Paviljoen Rozenoord te Bergen op Zoom op het kapellenfestival van Bendebelazert.
Met een kleine bezetting werden we weer tweedes! John, Hans, Vincent en Lorenzo hadden bezigheden elders, Ad had een koortslip, Jan kreeg zondagochtend een niersteenaanval, Jos is nog steeds herstellende van zijn val en Piet was bezig met herstelwerkzaamheden van het vaandel. Maar gelukkig hadden we Dick en Dré om ons ritmisch bij te staan. Mannen bedankt!
En omdat een 10-tal van onze dames samen een weekend weg waren, mochten wij ons over Eva, Laura, Maartje, Denise en Jochem ontfermen. En ook een fan van het eerste uur, namelijk Aart Hermus, was er weer eens bij om ons te ondersteunen.
Het festival werd gewonnen door de Bergse Leutbrigade.

Foto
Foto's gemaakt door Laura en Jac.

Zaterdag 25 september verdedigde de Simpelfonisten de wisselbeker die zij de 2 voorgaande jaren gewonnen hadden op het Leutige Krabbenfestival te Bergen op Zoom. Helaas wisten ze de beker niet voor de derde keer te winnen. Wel werden ze tweede van de twaalf deelnemers. En iedereen was hier erg tevreden over. De Primeurkes uit Steenbergen waren de terechte winnaars.
Een grote domper op de feestvreugde was echter wel het feit dat de trombone van Rob gestolen werd. Flink balen!

Foto
Foto's gemaakt door Michelle, 1 van de presentatoren en Jac.

Vrijdagavond 2 juli opende Simpelfonie, samen met de Ganzenfanfare van de Efteling, de Kermis van Etten-Leur. Ook maakten we een ritje, terwijl wij muziek maakten, in het reuzenrad. De muzikanten met hoogtevrees bleven op de begane grond. En omdat Nederland van Brazilië gewonnen had, was het groot feest!

Foto
Mooie foto's van fotograaf Ton Koevoets (Vorselmans).
Foto
Foto's gemaakt door Laura, Marica en Jac.

Donderdagavond 3 juni mochten we de lopers van de avondvierdaagse begeleiden bij hun laatste meters.
Onze eigen Jac Sax liep met zijn oudste dochter Laura en enkele van haar vriendinnen ook mee. En hij was mooi op tijd binnen om aan te sluiten voordat de eerste noot geklonken had.

Foto

Op 10 april waren we bij de Blaosaoze te Wernhout. Helaas is hier geen bewijsmateriaal van verzameld.
Terug
Zon4 Zon5 Zon6