Simpelfonieuws

Zon1 Zon2 Zon3
Terug

En dit zijn de laatste specials van Carnaval 2014!

Carnaval 2014
De specials!

Foto
ShockDoc!

Foto
Pietjes Porno paginaatje!

Foto
Eng!

Foto
Busje komt zo!

Foto
Speciaal!

Foto
Beetje vreemd!

Foto
De invallers, de nieuwe lichting en de oud gedienden!

Foto
Samenscholingen!

Foto
Het is een kwestie van opvoeden!

Foto
Wat hebben we gelachen!

Dinsdag 4 maart: 50+ bal, Strooienhuis, Terheijden en de Natte Sluis.
Dinsdagmiddag 4 maart begonnen we als hofkapel van Prins Dionisius in de Nobelaer op het 50+ bal van de Stijloren. Jammer genoeg werd ons erelid Jos niet goed en werd hij afgevoerd naar het ziekenhuis. Dat was een domper op de feestvreugde. Gelukkig is onze nestor al weer thuis en gaat het goed met hem.
Daarna gingen we met het Prinselijk gevolg naar ons repetitielokaal aan de hoevenseweg. Oftewel het Strooienhuis! Geert-Jan was inmiddels al weer aangeschoven om Jos te vervangen. Dimph en Piet werden natuurlijk door ons en door Prins Dionisius even in het zonnetje gezet. Na het traditionele setje met de Sanseveria en Schijten zonder schijtpapier en een wel zéér emotioneel afscheid van Geert-Jan, gingen we eten bij Pom Lai. Dat blijft toch wel 1 van onze favoriete eetgelegenheden tijdens carnaval, vooral voor Rob en Jac!
Na het eten vervoerde Peter ons met zijn bus naar Terheijden voor 2 optredens in de Harmonie. En op kleine trom werden we nu versterkt door Rudy de organisator van het festival. En dat ging goed! Rudy bedankt! Vervolgens stapten we weer in de bus om terug te gaan naar Etten-Leur voor een afsluitend optreden van deze carnaval bij de Natte Sluis in het Witte Paard. Dat was weer een heerlijk setje! Marcel nam voor 1 nummer nog even de bas van John over, die ons de gehele dag weer van zijn basnoten had voorzien. Dank je John!
En na nog wat laatste glazen bier was carnaval 2015 weer voorbij! Helaas, maar we hebben er wel weer van genoten!Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's van deze dag.
Foto
Dinsdagavond (fotografen Samsam, John en Jac)
Foto
Dinsdagavond eten bij Pom Lai (fotograaf Jac)

Foto
Dinsdagmiddag (fotografen Kees en Jac)
Foto
Dinsdagmiddag (fotografe Litania)

Maandag 3 maart: Familieontbijt, kapellenfestival te Made, 2 optredens in Roosendaal.
Maandagochtend 3 maart vond weer het traditionele Simpelfoniefamilie-ontbijt bij The Family plaats. Dat was, zoals we gewend waren, weer uitstekend verzorgd! En wie waren er ook uitgenodigd? Trudy, Ad, Joop, Ger, Michelle, Peter en Esther.
Na het ontbijt gingen we met de bus naar Made, inclusief fan Mathieu. We hadden 3 geweldig leuke optredens in hotel de Korenbeurs op het festival van de Blaoskaffers. Iedereen vond het een fantastische middag! De bus terug bracht ons naar de Sprankeling om te eten. Ook hier weer alle lof voor de koks en de bediening! Na het eten vervoerde Peter ons met zijn bus naar Roosendaal. We begonnen met een optreden bij Jansen & Jansen en sloten af met een optreden bij de Veestallen. We waren weer dik tevreden over de 2 gespeelde sets! En natuurlijk een hartelijk dank weer aan onze John op bas en wederom Geert-Jan op kleine trom. Heren, SUPER! En gelukkig was onze Jan er ook weer bij! En nog leuker was het dat een aantal van onze dames ons weer de hele dag vergezelden! Top!Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's van deze dag.
Foto
Maandagavond Roosendaal (fotografe Karin)
Foto
Maandagavond eten bij de Sprankeling (fotografe Karin)

Foto
Maandagmiddag Made (fotografe Karin)
Foto
Maandagochtend familieontbijt (fotografe Karin)
Foto
Maandag (fotografen Jacqueline en Jac)

Zondag 2 maart: Start Optocht, kinderbal bij de Turfvaart, Soepzooikesbal bij het Zooyque te Oudenbosch.
Nadat een select gezelschap bij de moeder van Lorenzo en Vincent weer de jaarlijkse heerlijke snert op had, waarvoor dank, begonnen we zondagmiddag 2 maart bij het Witte Paard en liepen we een klein stukje met de optocht mee. Natuurlijk deden we nog een setje bij het Witte Paard.
Daarna zijn we met de bus naar de Turfvaart getogen. Daar hebben we de kinderen verwend met muziek, show en knuffels. Het traditionele smoelentrekken, flappie en het roeien ontbraken op deze middag natuurlijk niet! Het was weer heel gezellig bij Ton en Jolanda, waar wij altijd goed ontvangen worden. En wat fijn dat onze Vincent vanmiddag er weer bij was.
Nadat we bij de Guust gegeten hadden, werd er nog wat geblazen bij café Roeloffs, voordat de bus ons naar Het Zooyque in Oudenbosch bracht. Daar moesten we tot middernacht wachten voordat we een heel leuk setje muziek weg konden zetten. Helaas vond de presentator dat na nog geen 15 minuten gespeeld te hebben onze tijd er op zat. Daar waren we niet blij mee. Wel waren we blij dat Geert-Jan het slagwerk weer versterkte deze avond!Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's van deze dag.
Foto
Zondagavond (fotograaf Jac)
Foto
Zondagavond (fotograaf Jac)
Foto
Zondag (fotografe Karin)

Zaterdag 1 maart: Kindermiddag Witte Paard en ´s avonds Zalige Zaterdagavond van Simpelfonie en Kliemaks.
Zaterdagmiddag 1 maart traden we 2x op in het café van het Witte Paard tijdens de kindermiddag. Heel gezellig!
Na de kindermiddag zijn we gaan eten bij de Goesting! Dat was weer bijzonder lekker! Een driewerf hoera voor de kok!
's avonds hadden we met Kliemaks de Zalige Zaterdagavond in het Witte Paard. De avond begon met een rondje van de voorzitter (zie foto). Daarna werden we vereerd met een bezoek van Prins Dionisius I en de Stijloren met hofkapel de Hutseklutsers. Prins Dionisius zette onze Kees in het zonnetje als Simpelfonist van het jaar! Proficiat Kees.
We traden zelf 2 x op, en ook Kliemaks en Dreddezewir verzorgden 2 optredens. Een heerlijk avondje!
Helemaal leuk was dat onze Jan en Ineke weer aanwezig waren! En ook Marco was weer aanwezig en met Vincent op kleine trom was het helemaal kompleet!


Een rondje van voorzitter Jac.
Foto

Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's van deze dag.
Foto
Zaterdagavond (fotografe Karin)
Foto
Zaterdag (fotograaf Jac)
Foto
Eten bij de Goesting (fotografe Karin)
Foto
Zaterdagmiddag (fotografe Karin)


Vrijdagavond 28 februari: Bezoek aan kapellenfestivals van Nie Jakke uit Zegge en de Hutseklutsers op de Leur bij café Roeloffs.
Vrijdagavond 28 februari begonnen we aan carnaval 2014 met het verzamelen bij Marktzicht. Daarna stapten we in onze VIP-bus uit Zeeland en werden we door chauffeur Peter naar Zegge gereden. Daar hadden we weer een leuk optreden bij Nie Jakke. Altijd gezellig op de Zeg! Vervolgens gingen we met onze bus helemaal naar Leur. Hier was het kapellenfestival van de Hutseklutsers in café Roeloffs. En bij de Hutseklutsers is het ook altijd gezellig! En we voelen ons bij Roeloffs ook wel een beetje thuis, want als we niet kunnen repeteren bij het Strooienhuis, dan doen we het daar. Op kleine trom werden we ondersteund door Geert-Jan, ook bekend van Le Petie Harmonie. Ons aspirantlid Marco en zijn vrouw Karin waren er ook weer bij. En alsof hij niet was weggeweest, werden de bekkens bespeeld door onze Lorenzo! En dat gaat hij heel de carnaval volhouden en daar zijn we heel blij mee!
En ook Karin van Klaas is er bij. Zij is vanaf nu onze vaste hoffotografe en beheerdster van de Simpelfonie Facebookpagina. Waarvoor dank!


Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's van ons optreden.
Foto
Fotografe Karin


Donderdagavond 27 februari: Carnavalsrevue wappere en sliengere tour van Constantia bij de Nobelaer.
Donderdagavond 27 februari mochten we optreden na de carnavalsrevue van Constantia in de Nobelaer. Constantia gaf een leuk concert waar we erg van genoten hebben!
En door de optredens van Sjubokz, de Chicas, de Bacchanten en Simpelfonie was de afterparty bijzonder de moeite waard.
Ook van het optreden vooraf van Le Petie Harmonie hebben we erg genoten!
Ons aspirant-lid Marco was ook weer van de partij! En natuurlijk waardeerden we het bijzonder dat van onze partners Dana, Tiny, Karin en Karin aanwezig waren!


Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's van ons optreden.
Foto
Fotografen Karin en Jac


Woensdagavond 26 februari: Serenade bij Jaap en Dana voor hun 50 jarig huwelijk en bezoek aan het gehandicaptenbal bij danscentrum Goetjaer.
Woensdagavond 26 februari waren we weer in functie als hofkapel van Prins Dionisius I. Bij danscentrum Goetjaer werd het jaarlijkse gehandicaptenbal gehouden. En dat was weer een grote gezellige boel!
Maar vooraf zijn we even een serenade gaan brengen aan Jaap en Dana. Zij waren die dag namelijk 50 jaar getrouwd. Jaap ging niet mee met Simpelfonie omdat hij zich optimaal wilde voorbereiden op de huwelijksnacht.
Op grote trom werden we daarom deze avond ondersteund door onze Peter. Ja, dat is Peter! Peer bedankt!


Klik op onderstaande foto's voor nog meer foto's van ons optreden.
Foto
Fotografen Wim, Sila en Jac
Foto
Fotograaf Jac


Zaterdagavond 22-02-2014: Optreden "Ut zal bal zijn" van Kliemaks in het Witte Paard.
Zaterdagavond 22 februari was een gezellig samenzijn met Ut Biks Kabaol, Tartouffe, Qwitnix en Kliemaks. En dat alles onder het Kliemaks motto "Ut zal bal zijn". En dat was het. Een heel muzikaal en bijzonder gezellig bal! Iedere kapel speelde 2 leuke setjes muziek en Kliemaks liet ons zelfs van 3 sets genieten. Ook ons erelid Jos de Zwart was aanwezig. Gezellig Jos om weer even bij te kletsen. En op het podium hadden we versterking van ons aspirant lid Marco Veeke op tenorsax. Dat gaat helemaal goed komen. Ook was het leuk dat Sven en Janny van de Turfblaozers aanwezig waren. Marco had ook nog zijn familie meegenomen en Tiny van Ger hebben we ingezet om foto´s te maken. Kortom weer een gezellige avond. Laat carnaval maar komen!

Klik op onderstaande selfie van Jac voor nog meer foto's van ons optreden.
(fotografen Tiny en Jac)
Foto


Zaterdagavond 15-02-2014: Optreden bij kapellenfestival van "We Doen Mar Wa" te Roosendaal.
Zaterdagavond 15 februari waren we muzikaal aanwezig op het kapellenfestival van "We Doen Mar Wa" in de Raatskelder te Roosendaal. Een heel gezellig feestje! Volle bak met veel Etten-Leurse inbreng, want ook Sjubokz en de Hutseklutsers waren aanwezig. We hadden het weer uitstekend naar onze zin. En natuurlijk bedanken we onze John weer voor zijn tomeloze inzet op de bas. John, het was weer top!

Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's van ons optreden.
(fotografen Ben en Jac)
Foto


Welke simpelfonist ziet u hier?
Onder de goede inzenders worden onderstaande prijzen verloot:
 • 1e prijs: een gereserveerd plaatsje op de eerste rij tijdens alle optredens van Simpelfonie tijdens carnaval.
 • 2e prijs: een gereserveerd plaatsje achter de persoon die de eerste prijs heeft gewonnen.
 • 3e t/m 10e prijs: gereserveerde plaatsen achter de 2e prijs.


 • Foto


  Zondagmiddag 09-02-2014: Optreden bij kapellenfestival van Fuziefonie te Roosendaal.
  Op zondagmiddag 9 februari togen we met z´n allen naar Roosendaal. Het was één groot circus bij Fuziefonie. En natuurlijk waren we weer erg blij met Marcel op de bas!

  Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's van ons optreden.
  (fotografe Karin)
  Foto


  Zaterdagavond 08-02-2014: Onthullen MAMI-bord en Opwaarmaovut van de Stijloren.
  Op zaterdagavond 8 februari waren we weer eens in dienst van Prins Dionisius I. Bij het onthullen van het MAMI-bord bij café de Klomp mochten we hem muzikaal ondersteunen. Daarna togen we naar de residentie van de Stijloren om deel te nemen aan de Opwaarmaovut. Het was weer een hele gezellige warme avond met een zéér gevarieerd leuk programma. Diverse hofkapellen en leuke artiesten maakten er een echt feest van. Kijk gerust ook eens op de website van de Stijloren voor nog meer foto's.

  Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's van de onthulling van het MAMI-bord.
  (fotograaf Jac)
  Foto
  Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's van de Opwaarmaovut
  (fotografen: Gerardus en Jac.)
  Foto


  De website van de Stijloren!
  D'Aops


  Simpelfonie wint 2e prijs op Spetterfestival!
  Foto Foto


  Zaterdagavond 02-02-2014: Spetterfestival van Bredaos Kabaol te Ulvenhout.
  Op zaterdagavond 25 januari namen we deel aan het Spetterfestival van onze muzikale vrienden en vriendinnen van Bredaos Kabaol. We mochten twee heerlijke setjes spelen! En onze Vincent beroerde weer eens ouderwets de grote trom. De avond werd vakkundig gepresenteerd door John Pellis. En natuurlijk bedanken Stan, John en Jac hem ook voor het thuisbrengen!
  En natuurlijk waren we ontzettend blij dat we de tweede prijs in ontvangst mochten nemen! Hiep, hiep, hoeraaaa! We zijn alleen wel onze beker kwijt. En proficiat voor Toeternietoe met hun terechte eerste prijs. Kortom het feest was bij Bredaos Kabaol! Goej fjistje! Spetterende avond!


  Klik op onderstaande foto voor aktiefoto's van onze Simpelfonisten.
  (fotografen: Femke, Stef, Gidi en Jac.)
  Foto
  Klik op onderstaande foto voor mooie en aparte foto's!
  (fotografen: Femke, Stef, Gidi en Jac.)
  Foto


  Zaterdagavond 18-01-2014: Bakkus Vol bij Stik Leutig te Sint Willebrord.
  Zaterdagavond 18 januari was het weer beregezellig bij het "Bakkus Vol"-festival van onze vrienden en vriendinnen van Stik Leutig te Sint Willebrord. Daar word je pas echt in de watten gelegd en van een natje, een droogje en een goed stuk muziek voorzien!
  Ook mochten we nog even een serenade brengen aan kasteleinsvrouw Betsie. Bestie, en natuurlijk ook Johan, nogmaals proficiat namens Simpelfonie! Op kleine trom en bekkens bedanken we onze vaste invallers Ger en Joop! Het was weer een waar genoegen.
  Stan was ziek en wij wensen hem van harte beterschap!


  Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's van het festival
  (fotografe: Karin.)
  Foto
  Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's van de serenade aan Betsie
  (fotografen: Karin en Jac.)
  Foto


  Zaterdagavond 11-01-2014: Tullepetaons Knalbal te Roosendaal.
  Zaterdagavond 11 januari vertrokken we vanuit het Witte Paard te Etten-Leur naar de Black Horse in Roosendaal. We hadden een gezellige avond met 2 leuke optredens op dit Tullepetaonebal! We begonnnen met champagne! Daarna nog een lekkere schaal met bitterballen en diverse hapjes tussendoor. En op de koop toe nog genieten van de muziek van andere kapellen waaronder onze vrienden van Sjubokz. En op bas mochten we wederom onze John verwelkomen! Bij het tweede optreden kregen we ook nog versterking van onze Ben. Heren bedankt voor jullie muzikale ondersteuning!

  Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's
  (fotografen: Kees en Olav van de Tullepetaone.)
  Foto


  Dinsdagmiddag 31-12-2013: Serenade Piet 60 jaar.
  Dinsdagmiddag 31 december brachten we een serenade aan onze Piet. Onze vaandeldrager zonder vaandel. Piet werd die dag 60 jaar. Hier, hiep, hoeraaaaaa! Van harte gefeliciteerd! Dat je nog jarenlang onze vaandeldrager en verzorger tijdens de repetitie mag zijn.

  Klik voor nog enkele foto's op de foto.

  Foto


  Zaterdagavond 16-11-2013: De Ziengaovut in de Nobelaer.
  Zaterdagavond 16 november was de eerste keer dat we zijne koninklijke hoogheid Prins Dionisius den Eerste als hofkapel mochten begeleiden. Hij werd daarbij ondersteund door zijn nieuwe adjudant Thony van Oranje, zijn nieuwe hofdame Marloes, zijn oude gediende pliessie Wout en niet te vergeten nar Servatius. Het werd weer een ouderwets gezellige Ziengaovut. We hebben genoten van de 4 jeugddeelnemers en natuurlijk weer met name van winnares Willemijn. En wat te denken van alle kleinkinderen van ons erelid Jos de Zwart. Geweldig om Jos weer eens te zien en te spreken!
  Dit jaar waren er zelfs weer 14 groepen die de stemming er goed in wisten te brengen. Proficiat Die 01608! Jullie nummer zullen we nog vaak horen. Dat wordt overal weer lekker feesten! En natuurlijk deden onze vrienden van de Stijloren, de Leurse Leut en de Turfblaozers ook mee om de feestvreugde te verhogen.
  Op kleine trom was weer aanwezig onze inmiddels vaste inhuurkracht Ger! De bekkens werden weer eens muzikaal gehanteerd door Mike! En op bas hadden we het genoegen om weer te mogen genieten van de diepe klanken van onze John! Heren bedankt.


  Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's
  (fotografen: Freddy, Gerardus en Jac)
  Foto


  Simpelfonie: en dan hekkut!
  Foto


  Zondagmiddag 27-10-2013: Van Oers Marathon Brabant te Etten-Leur.
  Op zondagmiddag 27 oktober hebben we de lopers van de diverse afstanden van de Van Oers Marathon Brabant met onze muziek proberen te stimuleren tot persoonlijke records. Of dat gelukt is weten we niet, maar we hebben wel van diverse lopers gehoord dat ze het waardeerden en leuk vonden om op onze muziek een stuk te lopen. En zelf vonden we het ook leuk om de lopers van onze muziek te voorzien!
  En op kleine trom wederom Ger! Ger wederom bedankt, ook voor de vele goede adviezen en ideeën tijdens beide optredens!


  Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's
  (fotografen: Margot, Leo en Jac)
  Foto


  Zaterdagavond 26-10-2013: Optredens op het gehandicaptenbal van Soos Sam Sam te Breda.
  Zaterdagavond 26 oktober mochten we 2 leuke optredens verzorgen voor het gehandicaptenbal van Soos Sam Sam te Breda. We hadden weer een heel dankbaar publiek met enkele goede bekenden van ons uit Etten-Leur. En op bekkens hadden we weer eens het genoegen dat Lorenzo ze in handen had. Op kleine trom onze, inmiddels vaste invaller, Ger! Heren hartelijk dank!

  Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's
  (fotograaf Jac)
  Foto


  Helaas heeft onze Jos te kennen gegeven te stoppen!
  Onze kleine tromslager en secretaris Jos de Zwart heeft te kennen gegeven dat hij stopt met Simpelfonie.
  Dat vinden wij heel jammer. Wij hebben echter besloten dat ons oudste en langste lid niet zomaar zijn lidmaatschap op kan zeggen. Jos de Zwart is daarom ook benoemd tot ERELID en zodoende lid voor het leven geworden! Zo'n lid laat je niet zomaar gaan en dat doen wij dus ook niet!
  Jos, bedankt voor jouw jarenlange tomeloze inzet voor Simpelfonie!


  Onze ERE-SIMPELFONIST!
  Erelid


  Zondagmiddag 13-10-2013: D'Aopse Prachtige Zondag te Rijsbergen.
  Zondag 13 oktober, ondanks het regenachtige weer, was het toch weer een prachtige d'Aopse zondag in Rijsbergen. 4 leuke optredens in 4 gezellige café's. En zoals altijd was de begeleiding weer top! Joke, Annelotte en Maaike hartelijk dank!
  Alles was prima geregeld! En ook Robbert van de Ezels en onze buschauffeur Ed hartelijk dank voor jullie muzikale bijdrage op de bekkens.
  En natuurlijk good old Johnnie bedankt voor de muzikale ondersteuning op de kleine trom en de ouderwetse gezelligheid. Annelotte en Ton ook nog bedankt voor het maken van de foto's!
  D'Aops het was weer een prachtige dag om op terug te kijken!


  Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's
  (fotografen Annelotte en Ton).
  Foto
  En kijk ook eens op de website van D'Aops voor nog meer foto's! (vanaf foto 346) D'Aops


  Zaterdagmiddag 21-09-2013: Kapellenfestival van de Leutige Krabben in Bergen Op Zoom.
  Zaterdag 21 september was het weer zover. We mochten weer naar Bergen Op Zoom afreizen. En natuurlijk weer met de trein en met onze Dick. Helaas stond de fyra op stal. In Bergen Op Zoom mochten we weer 3 leuke optredens verzorgen. De Böllekus wonnen, maar wij vonden de Chicas de beste kapel! En ook de knapste kapel. En net als vorig jaar hadden we geluk bij de verloting van de vaten bier. Wij wonnen weer een vat. Gelukkig konden Merel en Niels van Klaas het vat voor ons meenemen, zodat we het niet helemaal door BOZ naar het station en daarna mee naar huis hoefden te leuren naar Etten-Leur. Het was weer een bijzonder gezellige en geslaagde dag!
  Leutige Krabben bedankt! En ook Dick en de dames bekkenistes hartelijk dank voor jullie muzikale bijdrage.


  Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's
  (fotografen Merel en Jac).
  Foto
  En kijk ook eens op de website van de Leutige Krabben voor nog meer foto's! De Leutige Krabben


  Zondag 01-09-2013: Familiedag Simpelfonie.
  Zondagmiddag 1 september gingen we met partners en gasten aan boord van de partyboot van Ton van de Turfvaart. Een heerlijk eindje varen door de mooie Brabantse natuur en natuurlijk een stukje spelen. En de dag sloten we bij de Turfvaart af met een heerlijke BBQ. Het was weer een geslaagd dagje! Rob bedankt voor de organisatie!

  Klik op onderstaande foto´s voor nog meer foto's.
  Foto
  Fotografen Elles en Jac
  Foto
  Fotografe Karin
  Foto
  Nog enkele mooie foto's van ons prachtige Brabantse land (fotograaf Jac)
  Filmpje van het spelen op de boot! Simpelfonie in de boot genomen!


  Vrijdagmiddag 30-08-2013: Serenade 40-jarig jubileum van Marjan op het Hooghuys.
  Op vrijdag 30 augustus kwamen we met muziek om een serenade te brengen aan Marjan, de moeder van Vincent en Lorenzo omdat ze al 40 jaar werkzaam is op het Hooghuys. Chapeau oftewel petje af en proficiat!

  Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's
  (fotografen Michelle en Jac).
  Foto


  Vrijdagavond 28-06-2013: Kermis Etten-Leur.
  Op vrijdagavond 28 juni maakten we de Kermis weer eens onveilig. Speciaal bij de poffertjeskraam verzorgden we 3 leuke optredens. En natuurlijk deden we een muzikaal rondje over de kermis zelf. Jammer genoeg werkte het weer niet echt mee!

  Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's
  (fotografen Jacqueline en Jac).
  Foto
  Het zonnetje werkte niet echt mee!


  Zondagmiddag 23-06-2013: Duckersparade te Dongen.
  Op zondag 23 juni waren we aanwezig op de Duckersparade te Dongen. De bezetting was klein, maar het muzikale peil was hoog. En gezellig was het zeker. Hier zijn helaas geen tastbare feiten meer van aanwezig.  Zondagmiddag 16-06-2013: Jaarmarkt Dorst.
  Op zondag 16 juni mochten we 3 leuke optredens verzorgen op de jaarmarkt te Dorst. De jaarmarkt had beierse feesten als thema dit jaar. Het was heel gezellig. En met dank aan Ger op kleine trom en Klaas op trombone.

  Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's
  (fotografen Tiny van Ger en Jac).
  Foto


  Donderdagavond 30-05-2013: Avondvierdaagse.
  Traditiegetrouw waren we natuurlijk ook weer muzikaal aanwezig bij de avondvierdaagse om de lopers te ondersteunen met een gezellig stukje muziek.

  Klik op onderstaande foto voor nog meer foto's
  (fotografen Peter en Jac).
  Foto
  Terug
  Zon4 Zon5 Zon6